Syyskokous esittää Samir Pietarista ja Samuli Kantolaa Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallitukseen

Kannanotto

Kouvolaan kokoontunut Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten syyskokous asetti Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallitukseen ehdolle Samir Pietarisen (Mikkeli) ja Samuli Kantolan (Lappeenranta), jotka edustaisivat nuorten ääntä. Nykyisessä Kaakkois-Suomen piirihallituksessa varajäsenenä Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorilla on lappeenrantalainen Juho Liiri.

”Paras tae Kaakkois-Suomen Kokoomuksen kyvylle toimia tavoitteidensa eteen on hankkia monipuolinen tiimi ja hyödyntää osaamista taitavasti. Itse tarjoan käytettäväksi EU-kokemustani eurovaaleihin ja kauppakorkeakoulun oppeja järjestön pyörittämiseen”, Pietarinen näkee.

”Toimittuani kuluvana vuonna Kokoomuksen Lappeenrannan kunnallisjärjestön hallituksessa, haluan laajentaa yhteistyötä koko vaalipiirin kokoomuslaisten kanssa”, Kantola toteaa.

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret nosti viime vuoden julkilausumassaan esille nuorten puuttumisen piirihallituksesta useamman vuoden ajalta, mikä huomioitiin useissa alueellisissa medioissa. Tänä vuonna Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tavoittelee myös paikkaa itse piirihallituksesta.

”On tärkeää, että Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallituksessa on jäsenistön edustajia eri sukupolvista ja eri puolilta piirin aluetta. Kokoomusnuorilla on tärkeä rooli puolueessa, ja monissa piireissä eri puolilla Suomea nuorilla on vahva edustus alueensa piirihallituksessa. Myös Kaakkois-Suomessa kokoomusnuorten tulee päästä piirihallitukseen”, Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Eveliina Savolainen sanoo.

”Nyt olisi jo aika päästää uutta sukupolvea päättämään”, Kaakkois-Suomen Kokoomuksen piirihallituksen varajäsen Juho Liiri toteaa.

Lisätietoja:

Savolainen Eveliina

Savolainen Eveliina

Liittohallituksen jäsen

eveliina.savolainen@gmail.com

+358 40 732 4642