Kokoomusnuoret tukee diktatuurihallinnon vangitsemia poliittisia vankeja Valko-Venäjällä

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto osallistuu kansainvälisen kattojärjestönsä International Young Democrat Unionin kampanjaan: Belarus Project: Postcards to Political Prisoners. Kampanjan tarkoitus on kannustaa Valko-Venäjän vapauden puolesta taistelevia nuoria aktivisteja taistelussa diktaattori Lukashenkon hirmuhallintoa vastaan.

 ”On hyvä muistaa, vaikka meillä Suomessa on asiat hyvin ja ihmiset saavat elää vapaasti, melkein Suomen naapurissa on Euroopan viimeinen diktatuuri, jonka alaisuudessa ihmiset joutuvat kärsimään”, muistuttaa Kokoomuksen Nuorten Liittoa johtava Ville Sipiläinen.

”Valko-Venäjä sijaitsee lähempänä Helsinkiä kuin Rovaniemi. On häpeällistä että Euroopan maat eivät ota aktiivisempaa otetta valko-venäläisten ihmisten auttamiseksi”, jatkaa Sipiläinen.

Nuorille polittisille vangeille lähettämissään venäjänkielisissä postikorteissa Kokoomusnuoret lähettää seuraavanlaiset terveiset: ”Kokoomuksen nuorten liitto Suomesta ja International Young Democrat Union (IYDU) toivottaa rohkeutta ja voimia. Seisomme vieressäsi taistelussa vapauden puolesta.”

 Lisätietoja:
Ville Sipiläinen
vt. puheenjohtaja
Kokoomuksen Nuorten Liitto ry.

+358 40 761 1558

www.belarusfree.info


The Youth League of the National Coalition Party supports the political prisoners imprisoned under the dictatorship of Lukashenko

The Youth League of the National Coalition Party (Kokoomuksen Nuorten Liitto, KNL) participates in the International Young Democrat Union’s (IYDU) Belarus Project: Postcards to Political Prisoners –campaign. The campaign’s objective is to encourage young activists fighting for Belarusian freedom against dictator Lukashenko’s tyranny.

“Even though we in Finland enjoy a stable and free society, in our neighbourhood lies the last dictatorship of Europe under which people suffer” reminds KNL president Ville Sipiläinen. “Belarus is closer to Helsinki than Rovaniemi. It is shameful that European countries do not take a more active stand to help the people of Belarus” Sipiläinen continues.

KNL sends the following greeting in Russian to the young political prisoners: “The Youth League of the National Coalition Party of Finland and the International Young Democrat Union wish you courage and strength. We stand beside you in your battle for freedom.”

Further information

Ville Sipiläinen
Acting President
Youth League of National Coalition Party

+358 40 761 1558

www.belarusfree.info

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.