Emmi Kurkela on vuoden kokoomusnuori!

Tiedote

Kokoomusnuorten Järjestögaala -voittajat ovat ratkenneet. Vuoden kokoomusnuori -titteli meni tänä vuonna 17-vuotiaalle oululaisaktiivi Emmi Kurkelalle, joka puuttui rohkeasti netissä tapahtuneeseen koulukiusaamistapaukseen.

Vuoden kokoomusnuori -palkinnon saajan valitsee liiton virkailijayhdistys, jonka puheenjohtaja, Lapin piirin järjestösihteeri Leo Haapalainen toteaa: ”Liitossamme on paljon fiksuja teoreetikkoja, mutta virkailijoille on luonnollista palkita sellainen tekijä -tyyppi, joka tarttuu rohkeasti toimeen, jättää puhumisen vähemmälle ja antaa teolle merkityksen.”

Vuoden paikallisyhdistys –palkinnon saajaksi valittiin liiton järjestötyöryhmän toimesta Kaarinan Kokoomuksen Nuoret. Kaarinalaiset kokoomusnuoret ovat osoittaneet esimerkillistä paikallistoimintaa tänä vuonna puhuessaan aktiivisesti nuorisovaltuuston perustamisen puolesta Kaarinaan. ”Kaarinan meininki on sitä, mitä Kokoomusnuorten paikallistoiminta parhaillaan on, eli sopivassa suhteessa asiallista vaikuttamista ja rentoa yhdessä tekemisen meininkiä”, perustelee järjestötyöryhmän puheenjohtaja Tony Kuntsi.

Vuoden piirijärjestöksi valittiin Oulun läänin Kokoomusnuoret. Vuoden piirijärjestö –palkinnon saajan valinnasta vastaa liittohallitus, joka perusteli valintaansa piirijärjestön huikealla jäsenkehityksellä ja aktiivisella järjestötoiminnalla.

”Järjestögaala on Kokoomuksen Nuorten Liiton juhlavuoden kunniaksi aloitettu uusi perinne, jossa annetaan tunnustusta vuoden aktiivisimmille ja positiivisimmille toimijoille”, toteaa liiton puheenjohtaja Susanna Koski. Tänä vuonna palkintojenjako tapahtuu Kokoomusnuorten perinteisillä Sikajuhlilla joulukuussa, mutta tulevaisuudessa Järjestögaalaa vietetään marraskuussa liittokokouksen iltajuhlan yhteydessä.

Ota kantaa