Kokoomuksen Nuorten Liiton vuoden 2014 liittokokous Seinäjoelle

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto ry:n liitohallitus on kokouksessaan tänään Vaasassa päättänyt 81. liittokokouksen järjestettävän Pohjanmaan piirissä, Seinäjoella. Liittokokouspaikka valittiin hakemusten perusteella ja valinnan yhteydessä liitto kiitti piiriä hyvästä hakemuksesta, joka osoittautui sekä edulliseksi että kokousjärjestelyiltään erityisen toimivaksi.

– Kokoomusnuorten liittokokous on järjestetty piirimme alueella edellisen kerran 2000-luvun alussa, kertaa piirin puheenjohtaja Visa Kananoja. Vuosi 2014 on Pohjanmaan Kokoomusnuorten 60. toimintavuosi, mikä tullee näkymään osaltaan myös liittokokouksen järjestelyissä. Pohjanmaan Kokoomusnuoret on kooltaan keskisuuri, aktiivinen piirijärjestö. Piirin toiminta on keskittynyt pääosin Seinäjoen ja Vaasan seuduille.

– Junan ohella ökyporvarit voivat vaihtoehtoisesti saapua omalla tilauslennolla Seinäjoen lentokentälle, Kananoja keventää. Kokoomusnuorten jäsenten ja liittokokoukseen osallistujien kannalta Seinäjoki sijaitsee maantieteellisesti ja logistisesti loistavalla paikalla pääradan ja valtateiden varrella. Seinäjoelle on helppo ja nopea saapua junalla ympäri Suomea. Seinäjoki on 60 000 asukkaan maakuntakeskus ja yksi Suomen voimakkaimmin kasvavista kaupunkikeskuksista.

Pohjanmaan Kokoomusjärjestöjen yhteinen piiritoimisto sijaitsee Seinäjoella, mikä tukee ja helpottaa liittokokousjärjestelyitä henkilöresurssien sekä materiaalien ja säilytystilan puolesta. Pohjanmaan Kokoomus ja Pohjanmaan Kokoomusnaiset tukevat piiriä liittokokouksen järjestelyissä.

Pohojammaan Kokoomusnuoret toivottaa liittokokouksen osallistujat lämpöösesti tervetullehiksi lakeurelle!
Lisätiedot

Pohjanmaan piiristä ja liittokokouskaupungista

Visa Kananoja
puheenjohtaja
040–767 2453
visa@kananoja.com

Anna-Riikka Valli
järjestösihteeri
045–168 4779
anna-riikka.valli@kokoomusnuoret.fi

pohjanmaankokoomusnuoret.fi
Liittokokouksesta ja siihen liittyvistä järjestelyistä

Anssi Murtonen
pääsihteeri
040–484 2642
anssi.murtonen@kokoomusnuoret.fi

kokoomusnuoret.fi
>> Ladattava tiedote

Ota kantaa