Oulun läänin kokoomusnuoret järjestäytyivät

Tiedote

Oulun Läänin Kokoomusnuoret on järjestäytynyt vuoden ensimmäisessä hallituksen kokouksessaan 4.12014. Tuore piirihallitus on innoissaan alkavasta vuodesta, joka sisältää normaalin järjestötoiminnan lisäksi myös toukokuun EU-parlamenttivaalit.

“On ollut hienoa seurata piirin huimaa kasvua kuluneina vuosina. Viime vuonna otimme rohkeasti kantaa useisiin eri asioihin, ollen aktiivinen toimija myös vaalien välillä. Tänäkin vuonna huomioimme jäsenistömme tarjoamalla tasokasta asiaohjelmaa, EU-vaaleja unohtamatta”, toteaa piirin uusi puheenjohtaja, oululainen Joona Lahti.

Järjestäytymiskokouksen tärkeimpinä päätöksinä perustettiin sekä poliittisesta että järjestöllisestä toiminnasta vastaavat jaokset, joilla on päävastuu valmistella kannanottoja ja toimintaa koko piirihallituksen päätettäväksi.

Vuoden 2014 piirihallituksessa toimivat Lahden lisäksi Niilo Heinonen (varapuheenjohtaja, Oulu), Essi Ervasti (Kempele), Janne Heikkinen (Kempele), Charlotta Kittilä (Hailuoto), Jani Karjalainen (Oulu), Emmi Kurkela (Oulu), Mika Kukkonen (Oulu), Tuomas Aarni (Oulu), Henri Fröjdholm (Oulu), Ninni-Ingrid Nurmos (Oulu) sekä Laura Pistemaa (Oulu).

Poliittinen jaos: Joona Lahti (puheenjohtaja), Tuomas Aarni (varapuheenjohtaja), Mika Kukkonen, Niilo Heinonen, Henri Fröjdholm.

Järjestöllinen jaos: Laura Pistemaa (puheenjohtaja), Niilo Heinonen (varapuheenjohtaja), Essi Ervasti, Jani Karjalainen, Charlotta Kittilä.

Lisätiedot:

Joona Lahti

Puheenjohtaja

puh. 050 321 9156

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.