Haku päällä: Graafisen markkinointiviestinnän suunnittelija

Tiedote

Haemme dynaamiseen ja nuorekkaaseen työyhteisöömme osa-aikaiseen (15 h/viikko) työsuhteeseen graafisen markkinointiviestinnän suunnittelijaa. Tehtävä on määräaikainen huhtikuun loppuun saakka alkaen sopimuksen mukaan.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria toimii muun muassa kunnanvaltuustoissa, eduskunnassa ja jopa Euroopan parlamentissa sekä lukuisissa muissa erilaisissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Nämä toimijat tekevät meistä maan vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön. Lisätietoja järjestöstä saa osoitteesta www.kokoomusnuoret.fi.

Suunnittelijan toimenkuva määritellään tarkemmin valittavan henkilön osaamisen mukaan sisältäen ainakin markkinointiviestintään sekä sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Arvostamme graafista osaamista, valokuvaustaitoja, videokuvaustaitoja, editoitointitaitoja sekä sosiaalisen median ja nettimarkkinoinnin osaamista.. Suunnittelija toimii asiantuntijana kokoomusnuorten sekä valtakunnallista että paikallistason näkyvyyttä kehitettäessä.

Odotamme hakijalta järjestöelämän sekä nuorten elinoloihin liittyvien poliittisten kysymysten tuntemusta, kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä mahdollisuutta työskennellä joustaviin työaikoihin, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimipaikkana on Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimisto Helsingissä. Arvostamme soveltuvia opintoja ja kokemusta vaali- ja puoluetoiminnasta painottaen kuitenkin soveltuvuutta viestinnälliseen tehtäväkenttään. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa yhdistyvät käytännön järjestötyö sekä näköalapaikka poliittiseen toimintaan pääministeripuolueen nuorisojärjestön palveluksessa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen, referensseineen sekä palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 12.2.2015 kello 23.59 mennessä sähköpostitse otsikolla SUUNNITTELIJA osoitteeseen petri.rytkonen@kokoomusnuoret.fi Hakemuksia ei palauteta. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse pääsihteeri Petri Rytkönen petri.rytkonen@kokoomusnuoret.fi

Ota kantaa