Daniel Sazonov ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

“Kokoomuksen Nuorten Liitto on hieno yksilönvapauteen, vastuuseen ja markkinatalouteen uskova poliittinen nuorisojärjestö. Haluan olla mukana rakentamassa tästä liitosta uskottavien poliittisten avausten esittäjää ja rohkeaa yhteiskunnallsita keskustelijaa. Kokoomusnuorten jäseniltä Helsingistä Ouluun ja Lappiin asti tullut kannustus on osoitus siitä, että Kokoomuksen Nuorten Liiton uudistamiselle on liitossa kovaa kannatusta”, Sazonov sanoo.

Daniel Sazonov opiskelee oikeustiedettä Helsingin yliopistossa ja tuotantotaloutta Aalto-yliopistossa sekä työskentelee edunvalvonta-asiantuntijana Suomen Vuokranantajat ry:llä. Sazonov on Helsingin Kokoomuksen Nuorten puheenjohtaja ja Helsingin Kokoomusnuorten sekä Helsingin Kokoomuksen piirihallituksen jäsen. Hän oli myös ehdokkaana kevään eduskuntavaaleissa Helsingistä.

Sazonovilla on monipuolista kokemusta myös muualta järjestökentältä. Esimerkiksi vuonna 2013 Sazonov toimi valtakunnallisen Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän on Suomen Partiolaisten yhteiskuntasuhteista vastaava hallituksen jäsen sekä Nuorisoyhteistyö Allianssin hallituksen jäsen.

“Uskottavan poliittisen ohjelman lisäksi Koomusnuorten järjestökentän on oltava kunnossa. Danielin näytöt valtakunnallisen nuorisojärjestön puheenjohtajana ovat lupaus siitä, että poliittisen osaamisen lisäksi Kokoomusnuorten kenttää lähdetään vihdoin vahvistamaan”, Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Janina Myllynen painottaa.

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Pessi Marttunen pitää Sazonovin vahvuuksina laajaa politiikan substanssiosaamista. “Valtakunnallista poliittista nuorisojärjestöä ei voi menestyksellisesti luotsata ilman näkemyksellistä otetta politiikan tekemiseen. Daniel on paitsi vahva substanssiosaaja, myös rohkea oikeistoliberaali suunnannäyttäjä, joka kykenee esittämään vaihtoehtoja jämähtäneelle ja vanhoihin rakenteisiin nojaavalle politiikalle.”, Marttunen toteaa.

”Kokoomusnuorten johtoon tarvitaan rakentava järjestöjohtaja, joka tekee vahvaa kokoomuslaista politiikkaa ja uskoo niinistöläiseen talousajatteluun. Danielin edustamalle linjalle löytyy vahvaa kannatusta kaikkialta Suomesta. Maakunnan miehenä tuen mielelläni Danielin valintaa liiton puheenjohtajaksi”, Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Juuso Seppälä sanoo.

Lisätietoja:

Daniel Sazonov
Puheenjohtajaehdokas
045 129 6812

Niilo Heinonen
Kampanjapäällikkö
044 030 0851

Ota kantaa