Uudenmaan Kokoomusnuoret esittää Eero Haapalehtoa Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi.

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuoret esittää Espoon Kokoomusnuorten puheenjohtaja Eero Haapalehtoa liiton seuraavaksi varapuheenjohtajaksi.

Haapalehdolla on laaja kokemus Kokoomuksen järjestökentältä sekä muissa kansalaisjärjestöissä vaikuttamisesta. Viimeiset neljä vuotta hän on toiminut yksityisellä sektorilla Säästöpankkien varainhoitoyhtiössä vastuullisen sijoittamisen asiantuntijatehtävissä sekä vuoden alusta myös yksityisyrittäjänä. Uudenmaan Kokoomuksen piirihallituksessa ja Espoon Kokoomuksen aluejärjestön hallituksessa Haapalehto on toiminut jo kaksi vuotta. Aktiivisen järjestökokemuksen kautta Haapalehdolla on erittäin vahvat verkostot edistää Kokoomuksen aatetta muualla yhteiskunnassa sekä vahvistaa Kokoomusnuorten aate- ja arvopohjaa Kokoomuksen sisällä.

“Eero on äärimmäisen tehokas verkostoitumaan sekä hyödyntämään kontaktejaan aina tarvittaessa. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa on ollut arvokas voimavara Uudenmaan Kokoomusnuorille ja tulee olemaa sitä varmasti myös Kokoomuksen Nuorten Liitolle”, kertoo Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Petteri Lohivesi.

Haapalehto haluaa vahvistaa Kokoomusnuorten vastuullista ja rohkeaa linjaa. “Ilman Kokoomusnuorten ennakkoluulottomia talouspoliittisia avauksia olisi Suomen suunta huomattavasti hatarammalla pohjalla. Hallitusohjelmasta huomaa että vapaamman yhteiskunnan puolesta käyty kamppailu on todella tuottanut tulosta.” Haapalehto kertoo. “Valmista ei kuitenkaan ole tullut. Meitä kohtaa jatkuvasti kriisejä joiden ratkaisuun tulee tarjota oikeistolaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi sosialistiselle eläkejärjestelmälle pitäisi valmistella oma Kokoomusnuorten vastuullinen vaihtoehto”, linjaa Haapalehto.

Ulko- ja turvallisuuspolitiikka sekä kansainvälisen vaikuttaminen pitäisi nostaa Kokoomusnuorten vaikuttamisen keskiöön. “Nato-jäsenyyden ei saisi antaa vajota yhteiskunnallisen keskustelun ulkopuolelle. Ukrainassa jatkuvan tilanteen ja muiden Euroopan laidoilla vaikuttavien kriisien myötä on ajankohtaisempaa kuin koskaan osoittaa että Suomi on osa länttä.”, Haapalehto linjaa. “Lisäksi meidän tulee ottaa koko eurooppalainen oikeistokenttä haltuun ja ryhtyä todenteolla luomaan ratkaisuja esimerkiksi Syyrian tilanteeseen. Emme voi ottaa kaikkia lähi-idän koulutettuja miehiä Eurooppaan, vaan meidän pitää saada tavalla tai toisella luotua vakautta reuna-alueille.”, Haapalehto jatkaa

“Eero tuntee puoluekentän kuin omat taskunsa. Pitkä kokemus puolueyhteisön sisällä ja sen ulkopuolelta sekä vahva poliittinen osaaminen luovat hänelle loistavat lähtökohdat toimia Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana”, kiteyttää Lohivesi. Uudenmaan Kokoomusnuoret ry.

”Eero ymmärtää talouden dynamiikan. Sellaisia vaikuttajia yhteiskunta tarvitsee. Hänellä on tarmoa ottaa rohkeasti kantaa tiukkoihinkin keskustelunaiheisiin.”
Elina Lepomäki, kansanedustaja

”Kirkas ajattelu ja alttius panna asiat hoitumaan, niistä olen oppinut Eeron tuntemaan. Näitä ominaisuuksia tarvitaan myös Kokoomusnuorten varapuheenjohtajan tehtävässä.”
Kai Mykkänen, kansanedustaja, Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2000-2001

Lisätietoja:
Petteri Lohivesi, puheenjohtaja, Uudenmaan Kokoomusnuoret ry
petteri.lohivesi@gmail.com

Eero Haapalehto, ehdokas
p. 050 570 4080
eero.haapalehto@aspengrove.fi

Lisätietoja:

Knaapi Emilia

Knaapi Emilia

emilia.knaapi@kokoomusnuoret.fi

+358 50 523 4441

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.