Pohjanmaan Kokoomusnuoret esittää Tommi Mäkeä Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Pohjanmaan Kokoomusnuoret ovat päättäneet esittää Kokoomuksen Nuorten Liiton seuraavaksi varapuheenjohtajaksi Ilmajokelaista Tommi Mäkeä. Mäki toimii tällä hetkellä Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana. Tämän lisäksi Tommi Mäki vaikuttaa muun muassa neljän eri osakeyhtiön hallituksissa, mukaan lukien Vaasan ammattikorkeakoulua hallinoiva VAMK OY. Työkseen Mäki työskentelee kolmessa yrityksessä, näistä yhdessä yrittäjänä ja toimitusjohtajana, sekä kahdessa myyntipäällikkönä. Mäki tunnetaan myös erityisesti Pohjanmaan ja Länsi-Suomen alueella toteutattavien musiikkitapahtumien ja konserttien promoottorina. Opintojaan Mäki työstää Vaasan ammattikorkeakoulussa pääaineenaan kansainvälinen kaupankäynti.

Järjestöllistä osaamista varapuheenjohtajakandidaatilla on lukuisista eri toimintaympäristöistä. Merkittävimpinä Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajuuden lisäksi Ilmajoen nuoriso- ja liikuntalautakunnan varapuheenjohtajuus, Ilmajoen Salibandyseuran puheenjohtajuus, reserviupseerikoulun oppilaskunnan hallitustoiminta, sekä kolmen maakunnan alueella toimivan Nuorisovaltuuston Väli-Suomen piirihallituksen varapuheenjohtaja ja perustajajäsen. Sotilasarvoltaan Mäki on reservin vänrikki suorittaen sotilaspoliisijoukkueenjohtajan koulutuksen Reserviupseerikoulussa sekä Kauhavan lentosotakoululla.
Aikaisemmin Mäki on toiminut myös partiossa johtajana ja kouluttanut muun muassa pesäpallojunioreita.

Tommi Mäen lisäksi piirihallitus esittää Pohjanmaan Kokoomusnuorten piirihallituksen jäsentä Mimosa Pohjolaa liiton ylintä päätäntävaltaa käyttävän liittohallituksen jäseneksi.

Pohjanmaan Kokoomusnuoret toimii kolmen maakunnan alueella. Sen piiriin lukeutuu Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa.

Puheenjohtajisto ja liittohallitus valitaan Nuorten liiton liittokokouksessa 6-8.11.2015 Turussa

Tommi Mäki:
”Uskottavan oikeistolaisen politiikan tekeminen vaatii uskottavia ja elinkeinoelämää käytännön kokemuksen kautta tuntevia henkilöitä johtoon. Uskon pystyväni antamaan oman panokseni liiton kehittämiseksi erityisesti näiltä osin, mutta myös järjestöllinen tuntemus on vahvuuteni. Pyrin aina kaikessa toiminnassa antamaan itsestäni mahdollisimman paljon organisaatiolle, jossa työskentelen. Kykenen myös ajamaan läpi suuria, kipeitäkin muutoksia tarpeen vaatiessa. Koenkin itselläni olevan Nuorten liitolle annettavaa monipuolisen ja tasokkaan toiminnan takaamiseksi. Vaaliteemakseni valitsinkin ”koulutusta käytännön kautta”, jolla haluan korostaa liiton roolia erityisesti kouluttajana jäsenistölle”

Paula Risikko, Kokoomuksen kansanedustaja, eduskunnan varapuhemies:
”Tommi on erittäin aikaansaava ja hyvin positiivinen toimija, jolla on varmasti kykyä kehittää myös valtakunnallista nuorisojärjestöä rakentavasti. Käytännön kokemus monelta eri toimintasektorilta, erityisesti yrityselämästä Tommilla on vertaansa vailla ikäistensä keskuudessa”

Janne Sankelo, varapuheenjohtaja, Kokoomus:
” Joukkoja johdetaan edestä omalla esimerkillä. Tommi on nuori pohjalaisyrittäjä, jolla on näyttöjä sekä yrittäjyydestä että yhteisten asioiden hoitamisesta. Hänen ihmisläheinen toimintatapansa kannustaa ja innostaa uutta väkeä kokoomuksen toimintaan.”

Lisätietoja:

Mäki Tommi

Mäki Tommi

Liittohallituksen jäsen

tommi@solarsound.fi

+358 50 434 4888

Ota kantaa