Lauri Skön valittu Kokoomusnuorten poliittiseksi suunnittelijaksi

Tiedote

Tiedote 11.2.
Julkaisuvapaa heti

Kokoomusnuorten liittohallitus on kokouksessaan 11.2. valinnut liiton poliittiseksi suunnittelijaksi Lauri Skönin, 25, joka siirtyy tehtävään Helsingin Kokoomusnuorten järjestösihteerin paikalta.

Koulutukseltaan Skön on teologian ylioppilas. Hänet tunnetaan myös Klikinsäästäjä-yhteisön perustajajäsenenä.

Uudistuva Kokoomuksen Nuorten Liitto on mielenkiintoinen työpaikka juuri nyt. Tänä vuonna tehtävä järjestökoneiston kisakuntoon saattaminen ja valmistautuminen ensi vuoden kuntavaaleihin ovat osaltaan hyvä hetki lähteä osaksi upeaan tiimiin, Skön kuvailee.

Nyt perustettava poliittisen suunnittelijan toimenkuva täydentää liiton keskustoimiston osaamista. Poliittinen suunnittelija tukee liiton poliittisen toiminnan suunnittelu- ja valmistelutyötä, sekä yhdessä liiton viestintäsuunnittelijan kanssa toteuttaa liiton viestintää.

Puheenjohtaja Sazonov kuvailee Sköniä “tekijämieheksi”, jonka kanssa ennestään osaava työyhteisö pystyy hyviin tuloksiin:

Lauri on pitkän linjan kokoomuslainen ja hänen työkokemuksensa sekä kokemus vaali- ja kampanjatyöstä tulevat antamaan paljon Kokoomusnuorille. Tarkoituksemme on olla vaalien jälkeen 2017 valtuutettujen määrässä mitattuna suurin poliittinen nuorisojärjestö ja tällä tiimillä tiedän meidän pääsevän tavoitteeseen.

 

Lisätietoja:

Rytkönen Petri

Rytkönen Petri

Pääsihteeri

petri.rytkonen@kokoomusnuoret.fi

+358 50 541 0852

Ota kantaa