Kokoomusnuoret: Suomen kilpailukyky ei kestä viivyttelyä

Kannanotto

Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov arvostelee Juha Sipilän ilmoitusta kilpailukykypaketin jäädyttämisestä yhteiskuntasopimusneuvottelujen ajaksi. Sazonovin mukaan Suomen taloudellinen tila on niin vakava, että viivyttelyyn ei ole aikaa.

”Pakkolakien jäädyttäminen antaa signaalin siitä, että hallitus on työmarkkinajärjestöjen talutusnuorassa. Neuvottelutulosta ei voida odottaa ikuisuuksiin. Vaaleilla valittujen päättäjien on kannettava vastuu Suomen talouden rakenteiden uudistamisesta”, vaatii Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov.

”Uudistuksia on vietävä määrätietoisesti eteenpäin. Pakkolakien pysäyttäminen voi tulla kysymykseen vasta, jos työmarkkinajärjestöt saavat aikaan riittävän kunnianhimoisen neuvottelutuloksen. Vatulointi saa riittää”, jatkaa Sazonov.

Kokoomusnuoret vaatii Sipilää osoittamaan johtajuutta työmarkkinajärjestöjen myötäilyn sijaan. Päätöksentekokyvyn puuttuminen ajaa Suomen syvemmälle suohon. Hallituksen on edettävä yhteisesti sopimallaan linjalla. Uudistukset on vietävä läpi, jotta Suomen kilpailukyky saadaan kuntoon.

Lisätietoja:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444

Ota kantaa