Kokoomusnuoret tukee Antti Häkkästä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto on päättänyt asettua kokoomuksen varapuheenjohtajavaalissa kansanedustaja Antti Häkkäsen, 31, taakse.

Häkkänen on koulutukseltaan lakimies ja istuu eduskunnassa ensimmäistä kauttaan.

– Häkkänen on niin kansanedustajana kuin muissakin tehtävissä osoittanut hyvin laaja-alaista poliittista osaamista. Kokoomuksen varapuheenjohtaja ei voi olla vain yhden tai kahden politiikkasektorin osaaja. Antti on todistanut, että hän hallitsee erilaiset teemat aina sotesta ulkopolitiikkaan asti. Myös kunta-asiat ovat Antilla vahvasti hallussa. Tämä on erityisen tärkeää ensi vuoden kuntavaaleja ajatellen, kuvailee Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov.

Häkkänen on lähtöisin Kaakkois-Suomesta, ja hän on toiminut aiemmin muun muassa Kokoomusnuorten puheenjohtajana sekä pääministerin erityisavustajana.

– Kokoomuksen varapuheenjohtajalla on hyvä olla kokemusta erilaisissa ympäristöissä toimimisesta. Antilla on kattava kokonaisnäkemys siitä, mihin suuntaan Suomea tulee viedä. Keinotekoinen vastakkainasettelu kaupunkien ja maakuntien välillä on vanhanaikaista ajattelua, ja Antti ymmärtääkin molempien arvon, Sazonov toteaa.

– Antista kokoomus saisi nuorekkaan varapuheenjohtajan, jolla on ikäisekseen poikkeuksellinen laaja poliittinen kokemus. Antti olisi omalta osaltaan luomassa puolueeseen ilmapiiriä, jossa erilaiset näkemykset pääsevät esiin ja ruohonjuuritasoltakin on aito mahdollisuus vaikuttaa, Sazonov päättää.

Kokoomus valitsee puheenjohtajiston Lappeenrannan puoluekokouksessa 10.-12.6.2016.

Lisätietoja:

Vuornos Henrik

Vuornos Henrik

henrik.vuornos@kokoomusnuoret.fi

+358 44 253 4444

Ota kantaa