Kokoomusnuoret valitsi liittohallituksen vuodelle 2017

Tiedote

TIEDOTE 23.10.

Kokoomusnuorten 83. liittokokous Joensuussa on valinnut liitolle uuden hallituksen vuodelle 2017. Kymmenen liittohallituksen jäsenen lisäksi liittojohtoon kuuluvat puheenjohtaja Daniel Sazonov ja varapuheenjohtajat Iida Aarnio ja Markus Vierumäki, jotka valittiin kaksivuotiskaudelle syksyn 2015 liittokokouksessa.

”Ensi vuosi tulee olemaan Kokoomusnuorille erittäin tärkeä, sillä panostamme suuresti kuntavaaleihin ja lisäksi liiton koulutus- ja järjestötoimintaan tehdään merkittäviä uudistuksia. Olen todella tyytyväinen, että liittohallitukseen valittiin monipuolinen joukko politiikan ja järjestötoiminnan osaajia eri puolilta Suomea”, toteaa puheenjohtaja Daniel Sazonov.

Liittohallitus (2017)
Ali-Reza Abdali (Kangasala)

Anni Puntila (Hämeenlinna)

Binga Tupamäki (Kauniainen)

Eemil Nuuttila (Helsinki)

Eero Haapalehto (Espoo)

Enni Ikonen (Joensuu)

Henri Fröjdholm (Oulu)

Henrik Vuornos (Espoo)

Jani Mäntysaari (Pori)

Roope Lehto (Turku)

Puheenjohtaja (2016-2017)
Daniel Sazonov (Helsinki)

Varapuheenjohtajat (2016-2017)
Iida Aarnio (Helsinki)
Markus Vierumäki (Lahti)

Ota kantaa