Rekrytoimme kuusi järjestötyön osaajaa!

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto hakee kuutta reipasta ja aikaansaavaa järjestötyön osaajaa 9.1.2017 alkaviin kokopäiväisiin työsuhteisiin. Rekrytoitavien aluekoordinaattorien tehtävä on tukea ja kehittää piirijärjestöjemme toimintaa omilla alueillaan. Työtehtäviin kuuluu mm. piirien talous- ja hallintoasioiden hoitamista, tapahtumien järjestelyä, viestintää sekä yhteydenpitoa Kokoomusnuorten jäseniin ja sidosryhmiin.

Aluekoordinaattorit rekrytoidaan seuraaville alueille:

-Uusimaa (työpiste Espoossa)

-Varsinais-Suomi ja Satakunta (työpiste Turussa tai Porissa)

-Pohjanmaa ja Keski-Suomi (työpiste Seinäjoella tai Jyväskylässä)

-Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi (työpiste Oulussa tai Rovaniemellä)

-Savo-Karjala ja Kaakkois-Suomi (työpiste Joensuussa, Kuopiossa tai Kouvolassa)

-Pirkanmaa ja Häme (työpiste Tampereella tai Hämeenlinnassa)

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

-Innostut politiikasta ja järjestötoiminnasta ja sinulla on kokoomuslainen arvomaailma

-Sinulla on kokemusta tapahtumien organisoimisesta

-Hoidat hallinto- ja talousasiat huolellisesti ja tarkasti

-Uusien ihmisten tapaaminen ja puhelimeen tarttuminen on sinulle luontevaa

-Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä

-Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä

-Olet joustava ja pystyt tarvittaessa tekemään ilta- ja viikonlopputöitä

-Ennen kaikkea sinulla on ideoita ja näkemyksiä, miten Kokoomusnuorista kehitetään nykyistäkin mahtavampi järjestö

Lisäksi arvostamme mm. soveltuvia korkeakouluopintoja, erilaisia viestinnällisiä taitoja (esim. valokuvaus, videokuvaus ja –leikkaus, taittotyöt), kokemusta varainhankinnasta sekä vaalikampanjoinnin tuntemusta. Työnkuvat räätälöidään vastaamaan rekrytoitavien henkilöiden erityisosaamisalueita.

Aluekoordinaattorin palkka on 1800 e/kk + puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2017 loppuun saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi huippumukavassa työyhteisössä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n viimeistään 30.10. osoitteeseen emma-stina.vehmanen@kokoomusnuoret.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa pääsihteeri Emma-Stina Vehmanen, puh. 040-8471992.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.