Petri Rajala ehdolle eduskuntavaaleihin

Tiedote

Pirkanmaan Kokoomusnuoret esittää Tampereen kaupunginvaltuutettu Petri Rajalaa ehdolle eduskuntavaaleihin. Rajala on pian maisteriksi valmistuva kauppatieteiden opiskelija Tampereen yliopistossa, ja hän vaikuttaa myös Tampereen kaupunginvaltuustossa sekä Pirkanmaan maakuntavaltuustossa. Hänellä on nuoresta iästään huolimatta pitkä kokemus toiminnasta puolueyhteisössä. Tällä hetkellä hän toimii Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestön puheenjohtajana, ja aiemmin hän on toiminut Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

”Petri on lahjakas ja taitava poliitikko. Tampereen kaupunginvaltuustossa häntä arvostetaan laajasti yli puoluerajojen. Hän on laajasti verkostoitunut, loistava puhuja ja kirjoittaja sekä erinomainen politiikan asiantuntija. Hänet tunnetaan Pirkanmaalla lahjakkaana poliitikkona, jolla on paljon annettavaa puolueellemme. Kansanedustajuus tarjoaisi oivallisen mahdollisuuden käyttää Petrin kykyjä koko Suomen hyväksi”, sanoo Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Juhani Rantanen.

”Kiitän Pirkanmaan Kokoomusnuoria tästä luottamuksen osoituksesta. Olen innokas ja valmis tarttumaan haasteeseen ja pyrkimään eduskuntaan voidakseni ajaa vastuullista kokoomuslaista uudistuslinjaa, jota yhteiskuntamme tarvitsee selviytyäkseen kohtaamistamme haasteista ja kehittyäkseen entistä kukoistavammaksi. Tahdon antaa kaikkeni ja jatkaa vaikuttamistyötäni Tampereen ja Pirkanmaan lisäksi myös valtakunnallisella tasolla. Siksi tavoittelen kansanedustajan paikkaa ensi kevään eduskuntavaaleissa”, toteaa Petri Rajala.  

Eduskuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2019. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 14. huhtikuuta 2019. Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 3. huhtikuuta 2019 ja päättyy tiistaina 9. huhtikuuta 2019. Pirkanmaan Kokoomus nimeää eduskuntavaaliehdokkaita ylimääräisessä piirikokouksessa keskiviikkona 3. lokakuuta 2018.

Lisätietoja:

Juhani Rantanen

Juhani Rantanen

Pirkanmaan Kokoomusnuorten hallituksen varajäsen

juhanirantanen@icloud.com

Rajala Petri

Rajala Petri

petri@petrirajala.com

0400 631 875

Tampere