Samuel Tammekann Kokoomusnuorten järjestösuunnittelijaksi

Tiedote Uutinen

Samuel Tammekann aloittaa lokakuussa Kokoomusnuorten järjestösuunnittelijana.

Kokoomusnuorten uudeksi järjestösuunnittelijaksi on valittu Samuel Tammekann, 22.
Hän aloittaa tehtävässä 1.10.2018. Tammekann siirtyy tehtävään Savo-Karjalan Kokoomusnuorten varapuheenjohtajan paikalta.

Tammekann opiskelee tietojenkäsittelytiedettä Helsingin yliopistossa, ja hänellä on taustallaan opintoja myös valtio-opista ja historiasta sekä kokemusta viestinnän ja markkinoinnin yksinyrittäjyydestä. Tammekann on ollut ehdokkaana kevään 2017 kuntavaaleissa ja hänellä on pitkä kokemus erilaisista luottamustehtävistä puolueessa. Tällä hetkellä hän toimii myös puheenjohtajana Kokoomusnuorten ja Kokoomuksen ympäristöpolitiikan verkostoissa.

”Odotan innolla töiden aloittamista tutussa yhteisössä, ja että pääsen täysillä kehittämään kotiseutuni piirijärjestöjä sekä tukemaan niitä ja koko liittoa tulevien vaalien voittamisessa.”, Tammekann sanoo.

Järjestösuunnittelijan toimenkuvaan kuuluu Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen piirien järjestötoiminnan kehittäminen yhdessä piirien luottamusjohdon kanssa sekä Kokoomusnuorten järjestösektoria tukevat tehtävät.

”Meillä on paljon työtä tehtävänä valmistautuessamme ensi kevään vaaleihin, ja Samuel täydentää toimistomme vahvuutta erinomaisesti. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoon!” toteaa liiton pääsihteeri Kristian Kyllönen.

Lisätietoja:

Tammekann Samuel

Tammekann Samuel

samuel.tammekann@kokoomusnuoret.fi

+358 44 550 6816

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto