Hanna Puntila Hämeen Kokoomusnuorten johtoon

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret ry piti syyskokouksensa maanantaina 26.11.2018 Riihimäellä. Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtajisto sekä hallitus seuraavalle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi valittiin Hanna Puntila, joka aloittaa uudessa tehtävässään ensi vuoden alussa.

Hanna Puntila, 19, on Hauholta kotoisin oleva maa- ja metsätaloustieteiden ylioppilas, joka on vaikuttanut hämäläisessä kokoomustoiminnassa jo pitkään. Puntilalla on monen vuoden kokemus paikallisyhdistystoiminnasta Hämeenlinnan Kokoomusnuorissa sekä piiritason toiminnasta Hämeen Kokoomusnuorten piirihallituksessa. Kuluvana vuonna Hanna Puntila on toiminut Hämeen Kokoomusnuoret ry:n varapuheenjohtajana ja Hämeen Kokoomus ry:n hallituksen jäsenenä.

Varapuheenjohtajaksi valittiin forssalainen Lotta Saarenmaa, 24. Hallitukseen nimettiin Rosa Laine, Venla Väli-Torala, Venla Hatakka, Lilli Lindblom, Mikael Hedman, Elisa Hyvärinen, Santeri Nousjoki, Tatu Haakana sekä Aapo Warjovaara. Hallituksen varajäseninä toimivat Mona Pyykkönen, Ada Seppälä ja Mari Pinomäki.

Lisätietoja:

Järvinen Henrik

Järvinen Henrik

Liittohallituksen jäsen

jarvinen.l.henrik@gmail.com

+38 50 464 4855

Puntila Hanna

Puntila Hanna

Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

puntilahanna@gmail.com

+358 457 730 3667

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen