Henrik Järvinen Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Kokoomusnuoret on liittokokouksessaan 23.-25.11.2018 Levillä valinnut Henrik Järvisen liittohallitukseensa vuodelle 2019. Henrik on 23 -vuotias humanististen tieteiden kandidaatti, joka opiskelee Tampereen yliopistossa historiaa. Kokoomusnuorten jäsenenä Henrik on ehtinyt olla jo pian 7 vuotta. Näinä vuosina Järvinen on kerennyt toimia paikallisyhdistyksen hallituksessa ja puheenjohtajana, nuorten piirihallituksessa ja hallituksen puheenjohtajana sekä muun muassa puoluevaltuuston varajäsenenä.

Odotan innolla ensi vuotta. Saimme liittohallitukseen erittäin hyvän kokoonpanon ja uskon että ensi vuosi tulee olemaan hyvä ja menestyksekäs, iloitsee Henrik.

Lisätietoja:

Järvinen Henrik

Järvinen Henrik

Liittohallituksen jäsen

jarvinen.l.henrik@gmail.com

+38 50 464 4855