Kokoomuksen Nuorten Tampereen Aluejärjestö

Tampere näkyvästi esillä Kokoomusnuorten liittokokouksessa — Mira Lindholm valittiin liittohallitukseen

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto järjesti 85. liittokokouksensa perjantaina 23. marraskuuta – sunnuntaina 25. marraskuuta Kittilän Levillä. Kokouksessa valittiin kymmenen jäsentä liittohallitukseen sekä hyväksyttiin liitolle uusi tavoiteohjelma ja käsiteltiin jäsenyhdistysten jättämiä aloitteita.

Tamperelainen Mira Lindholm valittiin Kokoomusnuorten liittohallituksen jäseneksi. Lindholm on pitkäaikainen ja arvostettu vaikuttaja, joka opiskelee ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi. ”Olen todella otettu luottamuksesta. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan työtä Kokoomusnuorten puolesta. Ensi vuoden liittohallituksessa aion antaa oman panokseni ympäristöä koskevissa kysymyksissä.”, linjaa Lindholm.

Kokouksessa käsiteltiin myös laajasti politiikan asiakysymyksiä. Liittokokous päätti, että tavoiteohjelmasta poistetaan perhevapaiden kiintiöinti vanhempien välillä. ”Kokoomusnuoret on vankkumaton vapauden ja mahdollisuuksien tasa-arvon puolestapuhuja. Perhevapaiden uudistaminen perheiden valinnanvapautta kunnioittaen on kokoomuslaisten arvojen mukaista vastuullista perhepolitiikkaa. Olen erittäin tyytyväinen tähän päätökseen ja odotan innolla, että vastavalittu liittojohto lähtee toimimaan tämän liiton kannan puolesta tulevana vaalivuonna”, toteaa Rajala.

Tavoiteohjelmaan päätettiin myös lisätä kirjaus, jonka mukaan Kokoomusnuoret tahtoo kehittää Euroopan unionista subsidiariteettiperiaatetta kunnioittavan liittovaltion. Lisäksi kokous linjasi, että Kokoomusnuoret vastustaa perintöveroa. ”Liittokokous näytti jälleen toteen, että Kokoomusnuoret on kaksi askelta edellä. Suomi ja koko Eurooppa tarvitsevat rohkeaa uudistuslinjaamme”, sanoo puheenjohtaja Petri Rajala.

Lisätietoja:

Rajala Petri

Rajala Petri

petri@petrirajala.com

0400 631 875

Tampere

Lindholm Mira

Lindholm Mira

Liittohallituksen jäsen

mira.lindholm@outlook.com

+358 44 279 5119