Mira Lindholm Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Kokoomusnuoret on liittokokouksessaan valinnut Mira Lindholmin liittohallitukseensa vuodelle 2019. Mira on 22 -vuotias teekkari, joka opiskelee yliopistossa ympäristötekniikkaa. Kokoomusnuorten jäsenenä Mira on ehtinyt olla jo 6 vuotta. Näinä vuosina Lindholm on kerennyt toimia paikallisyhdistyksen hallituksessa ja puheenjohtajana, nuorten piirihallituksessa, nuorten aluejärjestön hallituksessa, varapuheenjohtajana ja puheenjohtajana, sekä ukkojen aluejärjestön hallituksessa. Kokemusta vaikuttamisesta on lisäksi kerääntynyt mm. nuorisoedustajana Tampereen kaupunginvaltuustossa ja Lapsiasiavaluutetun nuorena neuvonantajana.

Olen hyvin otettu tästä luottamuksesta, jonka liittokokous antoi minulle. Tulen ensi vuoden liittohallituksessa tekemään töitä ympäristöasioiden äärellä. Aion myös tehdä töitä sen eteen, että piirien ja liittohallituksen välistä kuilua saataisiin pienennettyä. Näin jokaisen jäsenen olisi helpompi saada äänensä kuuluville myös liittohallituksessa, iloitsee Mira.

Pirkanmaan Kokoomusnuoret ovat iloisia, että Pirkanmaan ääni kuuluu liittohallituksessa myös ensi vuonna.

Liittohallitus saa Mirasta sanavalmiin tekijän, jonka työpanokseen voi varmasti luottaa! Pirkanmaa on kautta aikojen kasvattanut ahkeria jäseniä liittohallitukseen, kommentoi Pirkanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Juhani Rantanen.

Lisätietoja:

Lindholm Mira

Lindholm Mira

Liittohallituksen jäsen

mira.lindholm@outlook.com

+358 44 279 5119