Olli Lund Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Olli Lund Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Satakunnan Kokoomusnuoret on sääntömääräisessä vuosikokouksessaan 17.11.2018 valinnut Olli Lundin puheenjohtajakseen vuodelle 2019. Olli Lund on 21-vuotias ylioppilas Porista. Hän on toiminut piirihallituksessa vuodesta 2015, joista viimeisen vuoden varapuheenjohtajana. Valtakunnallisella tasolla hän on osallistunut Kokoomusnuorten verkostotoimintaan ja ollut aktiivisesti mukana Kokoomuksen Nuorten Liiton tapahtumilla. Tulevaisuudessa Lund haluaa vaikuttaa niin politiikassa kuin liike-elämässäkin. Lund suunnittelee opintoja kauppakorkeakoulussa.
Puheenjohtajisto on ottanut ensi vuoden tärkeimmäksi tavoitteekseen jäsenmäärän kasvattamisen, johon pyritään tuottamalla enemmän ja laadukkaampia tapahtumia. Satakunnan Kokoomusnuoret haluaa lisätä osallistumistaan nuoria koskevaan päätöksentekoon niin kunta- kuin maakuntatasolla ja uusia vaikutuskanavia etsitään aktiivisesti. Ensi vuoden toimintaa suunniteltaessa otetaan erityisesti huomioon myös kevään eduskunta- ja eurovaalit sekä syksyn vaalit korkeakouluissa.

Lisätietoja:

Lund Olli

Lund Olli

Satakunnan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ollilund@outlook.com

040 7512733