Kokoomusnuoret valitsi liittohallituksen vuodelle 2019

Tiedote Uutinen

Kokoomuksen Nuorten Liiton kokoontui 85. liittokokoukseen Kittilässä 23.-25.11. Kokous päätti muun muassa uudesta tavoiteohjelmasta vuosille 2019-2020, sääntöjen muuttamisesta sekä vahvisti toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2019. Liittokokouksessa valittiin myös liittohallitus vuodelle 2019. Yhteensä hallitukseen valittiin 10 henkilöä.

Liittohallitus 2019:

Tuomas Aho, Uudenmaan Kokoomusnuoret 

Marko Grönlund, Satakunnan Kokoomusnuoret

Malviina Heinä, Keski-Suomen Kokoomusnuoret

Veera Hellman, Helsingin Kokoomusnuoret

Sini Häkkinen, Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret

Henrik Järvinen, Hämeen Kokoomusnuoret

Lenita Ketola, Helsingin Kokoomusnuoret

Mira Lindholm, Pirkanmaan Kokoomusnuoret

Sakari Pääkkö, Savo-Karjalan Kokoomusnuoret

Atte Syväniemi, Oulun Läänin Kokoomusnuoret

Kokoomusnuorten puheenjohtajiston toimikausi on kaksivuotinen 2018-2019. Puheenjohtajana jatkaa Henrik Vuornos (Uudenmaan Kokoomusnuoret) sekä varapuheenjohtajina Enni Ikonen (Savo-Karjalan Kokoomusnuoret) ja Reza Abdali (Pirkanmaan Kokoomusnuoret).