Kokoomusnuorten joukkue vahvistuu tammikuussa: Maria Kiiskinen aluekoordinaattoriksi ja Mikael Lehtonen järjestösuunnittelijaksi

Tiedote Uutinen

Kokoomusnuorten tiimi vahvistuu tammikuussa kahdella uudella osaajalla. Uudenmaan Kokoomusnuorten uusi aluekoordinaattori Maria Kiiskinen, 24, ja uusi Kokoomusnuorten järjestösuunnittelija Mikael Lehtonen, 20, aloittavat tehtävissään 7.1.2019.

Maria Kiiskinen Uudenmaan Kokoomusnuorten aluekoordinaattoriksi

Uudeksi Uudenmaan Kokoomusnuorten aluekoordinaattoriksi on valittu Maria Kiiskinen, 24. Kiiskinen opiskelee työnsä ohella Helsingin yliopistossa sosiaalitieteitä. Hän omaa pitkän työkokemuksen vakuutusalalta erilaisista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi hänellä on järjestökokemusta ainejärjestötoiminnan parista.

”Odotan innolla tulevia työtehtäviä ja uuden oppimista. Mahtavaa päästä osaksi Kokoomusnuorten tiimiä ja lähteä tekemään ensi kevään vaaleja hyvällä porukalla!” Kiiskinen sanoo.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu vastata Uudenmaan piirin järjestötoiminnan kehittämisestä yhdessä luottamusjohdon kanssa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. piirien talous- ja hallintoasioiden hoitamista, tapahtumien järjestelyä, viestintää sekä yhteydenpitoa Kokoomusnuorten jäseniin ja sidosryhmiin.

”Maria on innostunut järjestötoimija, joten hienoa saada hänet osaksi Kokoomusnuorten työyhteisöä! Toivotamme Marian tervetulleeksi uuteen työhön.” kertoo Kristian Kyllönen, Kokoomusnuorten pääsihteeri.

Mikael Lehtonen vahvistamaan keskustoimistoa järjestösuunnittelijana

Keskustoimistoa puolestaan uutena järjestösuunnittelijana vahvistaa Mikael Lehtonen, 20. Lehtonen on toiminut kuluvan vuoden päätoimisessa luottamustoimessa Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtajana vastuualueenaan liiton piiri- ja koulutustoiminta sekä opiskelijakuntapalvelut.

”Kokoomusnuoret on vaikuttava ja uskottava poliittinen nuorisojärjestö ja on mahtavaa päästä tekemään töitä liiton tapahtumien ja toiminnan parissa ensi vuonna!” Lehtonen sanoo.  

Lehtonen tulee järjestösuunnittelijan roolissa mukaan vahvistamaan entisestään liiton tapahtumatuotannon ja hallinnon prosessien toteutusta.

Meillä on valtavan tärkeä vuosi edessä, kun jo keväällä käymme kahdet valtakunnalliset vaalit. Meillä on kasassa erittäin hyvä tiimi, ja sitä pääsemme nyt täydentämään Mikaelin osaamisella ja kokemuksella.”, iloitsee pääsihteeri Kyllönen.

Kiiskinen ja Lehtonen aloittavat työt Kokoomusnuorissa 7.1.2019.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto

Kiiskinen Maria

Kiiskinen Maria

maria.kiiskinen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 913 7768

Lehtonen Mikael

Lehtonen Mikael

mikael.lehtonen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 039 1842