Ville Valkonen Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten ehdokkaaksi

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten piirihallitus on päättänyt tukea kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas Ville Valkosta hänen vaalikampanjassaan. Ville Valkonen, 31, on vahva talousosaaja sekä Varsinais-Suomen Kokoomuksen ehdokaslistan nuorimmasta päästä ja ollut aktiivisesti mukana nuorten toiminnassa tukemalla ja neuvomalla nuoria.

”Villen kampanjan kärkiteemat, talous, työ ja tulevaisuus, vaikuttivat suurelta osalta päätökseemme” sanoo Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Roosa Kesti. ”Villen ajatukset laskea työn ja yrittämisen veroja ja toisaalta kiristää saastuttamisen ja kulutuksen veroja, ovat yksiyhteen meidän ajatustemme kanssa” jatkaa Kesti. Tarvitsemme kansanedustajiksi rohkeita uudistajia, joilla on näkemyksiä, ajatuksia, mutta myös ratkaisuja Suomen tämän hetkisiin ja tulevaisuuden haasteisiin.

”Villellä on kokemusta valtiovarainministerin talouspoliittisen erityisavustajan työstä ja uskomme hänen tekevän erinomaista työtä Suomen ja meidän suomalaisten eteen.” päättää Kesti.

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan Villen tai jonkun muun Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaan kampanjatiimiin, ota yhteyttä Roosa Kestiin p. 040 9695959

Ville Valkosen voi tavata Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten tapahtumissa ainakin 27.3 ja 29.3.

Lisätietoja Villestä osoitteessa www.villevalkonen.fi.

Lisätietoja:

Kesti Roosa

Kesti Roosa

roosa@roosakesti.fi

+358 40 969 5959

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin