Kokoomusnuoret etsii poliittista suunnittelijaa

Tiedote

Poliittinen suunnittelija vastaa Kokoomusnuorten poliittisen sisällön suunnittelusta, viestinnästä ja kampanjoista yhdessä liiton puheenjohtajan ja viestintäsuunnittelijan kanssa. Työnkuvaan kuuluvat myös Kokoomusnuorten poliittisten verkostojen toiminnan koordinointi sekä kannanottojen ja asiakirjojen valmistelu.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kykyä omaksua laajoja asiakokonaisuuksia, viestinnällisiä valmiuksia, reagointikykyä sekä hyvää kirjallista ilmaisutaitoa. Työ vaatii myös kokemusta järjestötoiminnasta sekä intoa kehittää Kokoomusnuorista entistä vahvempi poliittinen viestijä.

Odotamme innokasta tekemisen asennetta ja kokemusta poliittisten sisältöjen kanssa työskentelystä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn politiikan sisäpiiristä sekä reilun työyhteisön, jossa tarjolla on muutakin kuin paskanjäykkää pönötystä. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, sillä pitkää kokemusta tärkeämpää on halu kehittyä tehtävässä.

Poliittinen suunnittelija työskentelee Kokoomuksen Nuorten Liiton keskustoimistolla Helsingissä. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko), ja työhön liittyy myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Liitäthän työhakemukseen palkkatoiveesi. Lisäksi tehtävään kuuluu puhelin-, lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuolto.

Toivomme poliittisen suunnittelijan aloittavan työnsä kesäkuussa tai myöhemmin sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen ja työsuhteen pituudesta sovitaan palkkauksen yhteydessä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, poliittinen suunnittelija, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella, ja haku päättyy sunnuntaina 2.6.2019.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto