Kokoomusnuoret etsii järjestökoordinaattoria

Tiedote

Etsimme uutta järjestökoordinaattoria vastaamaan Kokoomusnuorten alueellisen toiminnan tukemisesta. Järjestökoordinaattorin työtehtäviin kuuluu tiivis yhteydenpito vastuupiirijärjestöjen luottamus- ja vapaaehtoistoimijoihin, erilaisten tapahtumien järjestämistä, viestinnän monipuolisia tehtäviä sekä yhteydenpitoa Kokoomusnuorten sidosryhmiin. Järjestökoordinaattorina et työskentele yksin, vaan osana Kokoomusnuorten viiden hengen järjestötiimiä.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja alkaa 29.7.2019 tai sopimuksen mukaan. Pääasiallinen työpiste sijaitsee Kokoomusnuorten toimistolla Helsingissä, mutta työhön kuuluu olennaisena osana säännöllinen matkustaminen piirijärjestöjemme luo eri puolille Suomea.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

– Innostut politiikasta ja järjestötoiminnasta ja sinulla on kokoomuslainen arvomaailma
– Sinulla on kokemusta tapahtumien organisoimisesta
– Uusien ihmisten tapaaminen ja puhelimeen tarttuminen on sinulle luontevaa
– Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä
– Olet motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä
– Olet joustava, etkä kaihda matkantekoa junan, linja-auton tai lentokoneen istuimilla

Arvostamme intoa oppia ja uutta ja halua kehittyä työssä, erilaisia viestinnällisiä taitoja, kokemusta varainhankinnasta sekä vaalikampanjoinnin tuntemusta.

Järjestökoordinaattorin palkka on 2000 e/kk + puhelinetu, lounasetu sekä liikunta-/kulttuurietu (arvo yhteensä n. 270 e). Työsuhde on määräaikainen joulukuun loppuun 2020 saakka. Tarjoamme mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä politiikan ja järjestötyön asiantuntijaksi mukavassa työyhteisössä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa pdf-tiedostoina sähköpostitse osoitteeseen kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi. Otsikoi viestisi seuraavasti: “Hakemus, järjestökoordinaattori, etunimi sukunimi”. Haastattelut toteutetaan hakemusten perusteella, ja haku päättyy sunnuntaina 2.6.2019.

Kokoomuksen Nuorten Liitto on Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria vaikuttaa mm. kaupunginvaltuustoissa, eduskunnassa ja erilaisissa politiikan taustatehtävissä. Politiikan tekemisen lisäksi järjestämme paikallisella, alueellisella ja valtakunnallisella tasolla koulutus- ja harrastustoimintaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille 15-30-vuotiaille jäsenillemme.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto