Uudenmaan Kokoomusnuoret

Heidi Hanhela ehdolle Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Uudenmaan Kokoomusnuoret esittää Heidi Hanhelaa (25) Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi. Hanhela on pitkän linjan kokoomusnuori, joka on töissä eduskunnassa kansanedustaja Mia Laihon avustajana. Lisäksi Hanhela viimeistelee valtio-opin opintojaan Helsingin yliopistossa. Myös vapaa-aika kuluu hänellä politiikan parissa, Kokoomusnuorten toiminnan lisäksi muun muassa Espoon kulttuurilautakunnan kokouksissa.

”Olen ollut Kokoomusnuorten toiminnassa mukana kuusi vuotta hyvin moninaisissa rooleissa aina paikallisyhdistyksen hallituslaisesta keskustoimiston työntekijään. Tunnen järjestön siis läpikotaisin. Kolmen vuoden työntekijärupeaman jälkeen koen, että minulla on vielä KNL:lle annettavaa luottamushenkilönä”, sanoo Hanhela.

Hanhela on työskennellyt Uudenmaan Kokoomusnuorten työntekijänä reilut kaksi vuotta ja keskustoimistolla koulutussuunnittelijana vajaan vuoden. Tällä hetkellä hän toimii Kokoomusnuorten kansainvälisten asioiden johdossa kansainvälisten asioiden varasihteerin ominaisuudessa.

”Vaikka olen ollut toiminnassa monta vuotta mukana, minulla on vielä paljon konkreettisia ajatuksia Kokoomusnuorten kehittämiseksi. Meillä on valtava potentiaali esimerkiksi vaihto-opiskelijoiden keskuudessa, ja siksi haluankin edistää englanninkielistä toimintaa ainakin suurimmissa kaupungeissa. Kokoomusnuorten tulee kirkastaa poliittista linjaansa ja asemaansa emopuolueen kirittäjänä. Meidän täytyy tehdä enemmän rohkeita avauksia, ja pitää puolue varpaillaan. Esimerkiksi sosiaaliturvasta tarvitaan yksilökeskeinen, nimenomaan kokoomusnuorten arvojen mukainen malli, joka ei tuhlaile veronmaksajien rahoja ja tue kotona köllöttelyä”, linjaa Hanhela.

“Kokoomusnuorten tulee olla rohkeasti oikealla. Meidän tulee tarjota poliittinen koti jokaiselle, joka kokee yksilön vastuun ja vapauden, markkinaliberalismin sekä länsimaiset arvot omikseen”, päättää Hanhela.

Lisätietoja:

Heidi Hanhela
varapuheenjohtajaehdokas
+358 40 5519981

Matias Fahllund
Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja
+358 50 5561975