Kokoomusnuorten joukkue uudistuu

Tiedote

Kokoomusnuorten henkilöstörakenne uudistuu kesän aikana. Jatkossa alueellisesta toiminnasta vastaa viiden hengen järjestökoordinaattoritiimi, jonka työpisteet keskittyvät Helsinkiin ja Turkuun. Myös muuta toimistoa vahvistetaan.

Heinäkuusta 2019 alkaen Kokoomusnuorten henkilöstön toimipisteenä on pääosin keskustoimisto Kansakoulukujalla Helsingissä. Sen lisäksi toimipisteinä säilyy Helsingin ja Varsinais-Suomen piiritoimistot. Uusien järjestökoordinaattoreiden työhön kuuluu olennaisena osana myös matkustaminen Helsingistä maakuntiin. Keskeistä muutoksessa on, että tehtävänkuvia tullaan muotoilemaan uudelleen useimpien työntekijöiden osalta ja tiettyjä vastuita keskitetään vahvemmin.

Uusia toimenkuvia Kokoomusnuorten keskustoimistolle saapuvat hoitamaan 1.7. alkaen poliittinen suunnittelija Niilo Heinonen ja piirijärjestöjen talous- ja asiakirjahallinnon tuesta jatkossa vastaava hallintosihteeri Maria Kiiskinen, joka siirtyy tehtävään Uudenmaan aluekoordinaattorin paikalta.

Nykyisissä työtehtävissään jatkavat pääsihteeri Kristian Kyllönen, koulutussuunnittelija Emilia Knaapi, järjestösuunnittelija Mikael Lehtonen ja viestintäsuunnittelija Essi Jäälinna. Järjestösuunnittelija Samuel Tammekann jättää Kokoomusnuoret heinäkuun lopussa, ja siirtyy uusien tehtävien ja opintojen pariin.

Uusina järjestökoordinaattoreina aloittavat 29. heinäkuuta keskustoimistolla Veronika Jokikokko ja nykyiset aluekoordinaattorit Ida Leino, Jasmiina Salin ja Keimo Hakanpää, joista Hakanpää työskentelee osittain Turun piiritoimistolla. Näiden lisäksi Laura Sviili aloittaa Helsingin piiritoimistolla Helsingin järjestökoordinaattorina.

”Odotan innolla työskentelyä uuden, entistä vahvemman joukkueemme kanssa, ja uskon vakaasti, että uudet toimenkuvat ovat löytäneet arvoisensa osaajat. Olen varma, että näin hienon tiimin kanssa järjestömme on valmis kohtaamaan uuden vaalikauden haasteet”, riemuitsee pääsihteeri Kyllönen.

Lisätietoja:

Kyllönen Kristian

Kyllönen Kristian

Pääsihteeri

kristian.kyllonen@kokoomusnuoret.fi

+358 45 189 7090

Operatiivisen toiminnan johtaminen, henkilöstön esihenkilö, rekrytointi, talous ja hallinto