Matias Pajula ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Matias Pajula (20) asettuu ehdolle Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi. Hän on toiminut kaksi vuotta Helsingin Kokoomusnuorten varapuheenjohtajana, jonka lisäksi hän on Helsingin Kokoomuksen piirihallituksen jäsen ja puoluevaltuutettu. Päivätyönä Pajula toimii tällä hetkellä Varusmiesliiton puheenjohtajana. Kuntapolitiikassa hän on mm. Helsingin varavaltuutettu, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen sekä Uudenmaan maakuntahallituksen varajäsen.

“Alkava oppositiokausi tulee olemaan sekä nuorten liiton että koko puolueen kannalta äärimmäisen tärkeää aikaa järjestön ja vaalikoneiston kehittämisen osalta. Kokoomusnuorten täytyy olla myös tässä työssä kaksi askelta puoluetta edellä ja näyttää sitä suuntaa, johon koko puolueen tulee mennä. Suunnan pitää olla sellainen, jossa puolueeseen mahtuvat kaikki sellaiset, jotka uskovat vapaaseen markkinatalouteen, länsimielisyyteen sekä yksilön vapauteen ja vastuuseen. Sekä nuorten liiton että koko puolueen tulee keskittyä niihin asioihin, jotka meitä yhdistävät. Jakolinjaa liberaalien ja konservatiivien välille ei saa antaa muodostua” linjaa Pajula.

Pajulan mukaan seuraavan puheenjohtajakauden suurin puristus tulee olemaan keväällä 2021 pidettävät kuntavaalit. Hän näkee kauden tärkeimmäksi tavoitteeksi sen, että Kokoomusnuoret onnistuu nostamaan sekä nuorten ehdokkaiden että nuorten valittujen valtuutettujen määrää edellisistä kuntavaaleista. Pajula kokee, että Kokoomusnuorilla tulisi olla vahvempi tukeva rooli nuorten ehdokkaiden kampanjakoneistojen luonnissa.

“Tukemalla nuoria ehdokkaita, ei pelkästään euroilla, vaan opeilla oman kampanjakoneiston ja ulkopuolisen kampanjarahoituksen rakentamisesta teemme pitkäkestoista työtä. Se kantaa hedelmää käsillä olevien vaalien lisäksi myös seuraavissa eduskunta- ja kuntavaaleissa” näkee Pajula.

Pajula on itse ollut ehdolla sekä kunta- että eduskuntavaaleissa. Kevään eduskuntavaaleissa hän keräsi 2122 ääntä.

Lisätietoja:

Matias Pajula
Puheenjohtajaehdokas
050 575 3347

Maria Miala
Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja