Rosa Laine Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Hämeen Kokoomusnuoret ry piti syyskokouksensa maanantaina 18.11.2019 Riihimäellä. Kokouksessa valittiin yhdistykselle uusi puheenjohtajisto sekä hallitus seuraavalle toimikaudelle. Puheenjohtajaksi valittiin Rosa Laine, joka aloittaa uudessa tehtävässään ensi vuoden alussa.

Rosa Laine on 22-vuotias loppilainen nuori. Hän on toiminut kokoomusnuorissa edellisistä kuntavaaleista saakka Lopen paikallisyhdistyksen puheenjohtajana. Laine lähti piirihallituksen jäseneksi 2018 ja kuluvan vuoden hän on toiminut piirin taloudenhoitajana. Kokemusta on kertynyt myöskin Lopella kunnanvaltuutettuna ja sivistyslautakunnan jäsenenä.

Olen erittäin kiitollinen saamastani luottamuksesta ja odotan innolla tulevaa vuotta! Meillä on porukassa mukana uusia ja vanhoja aktiiveja, joiden kanssa saadaan varmasti paljon aikaan, iloitsee tuore puheenjohtaja Laine.

Varapuheenjohtajaksi valittiin heinolalainen Venla Väli-Torala, 22. Hallitukseen nimettiin Venla Hatakka, Aapo Warjovaara, Mari Pinomäki, Mona Pyykkönen, Santeri Nousjoki, Pieti Muhonen, Janina Gunnar, Lilli Lindblom sekä Neea Simovaara. Hallituksen varajäseninä toimivat Ville Aaltonen, Joona Gynther, Juuso Kylkilahti sekä Aleksi Heino.

Lisätietoja:

Laine Rosa

Laine Rosa

Hämeen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

rosalaine@outlook.com