Kokoomusnuoret kannustaa selfieen Mannerheimin kanssa – “Tarjoamme snapsin jokaiselle!”

Tiedote

Kokoomusnuorten tämänkertaisten jouluglögien teemana on Mannerheim. Kokoomusnuorten tuore puheenjohtaja Matias Pajula on luvannut tarjota marskinryypyn jokaiselle juhlijalle, joka ottaa glögeillä kuvan kansallissankari Mannerheimin kanssa.

“Mannerheimilla oli keskeinen rooli Suomen itsenäistymisessä sekä vapaus-, talvi- ja jatkosotien johtamisessa. Kaikkien aikojen suurimmaksi suomalaiseksi valittu Mannerheim on kunnioituksemme ansainnut,” sanoo Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matias Pajula.

“Tarjoamme jokaiselle selfienottajalle perinteisen marskinryypyn kansallissankarin kunniaksi”, lisää Pajula.

Kokoomusnuorten Pajula ei ymmärrä Oulun yliopiston professori Vesa Puurosen suhtautumista Mannerheimiin. Kommunistisen puolueen ja Vasemmistoliiton riveissä vaikuttanut Puuronen kritisoi tiistaina 19. marraskuuta Oulun Luokanopettajaopiskelijoiden seinällä ollutta Mannerheimin valokuvaa.

“Ilman Mannerheimin ja muiden sotiemme sankareiden panosta ja uhrautumista emme eläisi vapaassa, hyvinvoivassa ja demokraattisessa Suomessa”, Pajula korostaa.

Kokoomusnuoret haluaa toivottaa tasapuolisesti kaikille politiikan parissa toimiville rentouttavaa ja ei-niin-vakavaa joulunaikaa!

Lisätietoja:

Pajula Matias

Pajula Matias

Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2019–2021

matias.pajula@kokoomusnuoret.fi

+358 50 575 3347

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin