Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret tukee Pauliina Tuusaa Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret esittää monivuotista aktiiviaan Pauliina Tuusaa Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi. Tuusa toimii parhaillaan Kokoomusnuorten liittohallituksessa toista vuotta, ja vaikuttaa myös muun muassa Varsinais-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Kokoomuksen Nuorten Liitossa kattavasti sekä paikallisyhdistys- että piiritasolla.

”Toimittuani liittohallituksessa kaksi vuotta, toiveissani on päästä osallistumaan vielä tiiviimmin liittomme päivittäiseen toimintaan. Vuodet ja kokemukseni kokoomusnuorten keskuudessa ovat opettaneet paljon, ja motivaationi toimia liiton hyväksi niin sisäisesti kuin omissa verkostoissanikin vain kasvaa päivä päivältä”, Tuusa kommentoi ehdokkuuttaan.

Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Arvi Tolvanen kannattaa Tuusaa innokkaasti liiton varapuheenjohtajan pestiin: ”Pauliina Tuusalla on vankka vuosien järjestökokemus kokoomusnuorissa kaikilla eri tasoilla ja useissa eri tehtävissä. Lisäksi näen erittäin tärkeänä hänen hyvät yhteytensä emopuolueeseen. Kannatan voimakkaasti Pauliina Tuusan valintaa kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi”, Tolvanen kommentoi. Myös piirin varapuheenjohtaja Maria Yli-Jama luottaa Tuusaan: ”Kokoomusnuoret tarvitsee varapuheenjohtajan, jolla on vankkaa taustaa järjestötoiminnasta ja innostunutta uskoa jäseniinsä ja puolueen tulevaisuuteen. Siksi Pauliina Tuusa.”

”Kokoomusnuoret on kasvattanut menestyneitä tekijöitä niin politiikan kärkipaikoille kuin taustallekin. Menestyvät poliitikot eivät kuitenkaan yksin takaa tämän maan menestystä, ja siksi meidän on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota myös siihen, miten toimijoillemme taataan valmiudet havaita vaikuttamisen paikat ja edistää arvojamme omissa yhteisöissään”, Tuusa tiivistää. 

Kokoomuksen nuorten liiton liittokokous järjestetään 5.-7.11.2021 Seinäjoella.

 

Lisätietoja:

Tuusa Pauliina

Tuusa Pauliina

pauliina.tuusa@gmail.com

+358 443 240 196

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Kokoomusnuorten 1. varapuheenjohtaja

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 50 047 0440