Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan Kokoomusnuoret tukevat Ida Leinoa Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Tiedote

Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan Kokoomusnuoret tukevat Ida Leinoa Kokoomuksen Nuorten Liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi. Leino toimii Tampereen kaupunginvaltuutettuna ja Kokoomusnuorten liittohallituksessa. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri ja työskentelee luokanopettajana.

– Seurattuamme Leinon työtä niin keskustoimistolla kuin luottamustehtävissäkin olemme täysin vakuuttuneita siitä, että Ida on oikea henkilö johtamaan Kokoomusnuoria seuraavalla kaksivuotiskaudella. Leino tietää aidosti mitä toiminta paikallistasolla on ja voimme piirinä luottaa siihen, että hän tekisi puheenjohtajana kaikkensa piirien eteen, korostaa Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Aleksi Kurki.

Iloisena Itä-Suomenakin tunnetut piirit kokoustivat tahoillaan viikonloppuna ja päättivät lähteä tukemaan Leinoa. Erityisesti Leino on tehnyt piireihin vaikutuksen visiollaan Kokoomusnuorten tulevaisuudesta, jonka toteuttamiseen puheenjohtajaehdokkaalta löytyy konkretiaa ja halua työskentellä itse tämän eteen hartiavoimin.

– Tuemme Ida Leinoa varmoin mielin, sillä hän on osoittanut halunsa kehittää Kokoomusnuoria entistä kattavammaksi nuorisojärjestöksi maakunnista kaupunkeihin. Voimme vakuuttua siitä, että Leino tietää millainen on vakuuttava ja vaikuttava nuorisojärjestö, linjaa Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Simo Juuti.

Kokoomuksen Nuorten Liiton 88. liittokokous järjestetään Seinäjoella 5.-7. marraskuuta.

Kokouksessa valittava puheenjohtajisto siivittää meidät läpi useiden vaalien, toimii äänenämme puolueyhteisössä ja sen ulkopuolella sekä on mukana palauttamassa toimintaa takaisin kohti normaalia. Näemme, että Ida Leino olisi kokemuksellaan ja visioillaan paras mahdollinen valinta hoitamaan muun muassa näitä vastuullisia tehtäviä ja johtamaan toimintaamme vuosina 2022-2023. 

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen

Kurki Aleksi

Kurki Aleksi

Liittohallituksen jäsen

aleksi.kurki@outlook.com

+358 44 324 8842

Juuti Simo

Juuti Simo

Savo-Karjalan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

simojuuti@gmail.com

+358 50 919 3708