Evilla Lumme ehdolla Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen

Tiedote

Helsingin ja Lapin Kokoomusnuoret tukevat Evilla Lummetta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen. 20-vuotias Lumme on yhteiskuntatieteiden ylioppilas ja toimii Lapin Kokoomusnuorten puheenjohtajana.

Lapin Kokoomusnuorten puheenjohtajana toimimisen lisäksi Lumme vaikuttaa Rovaniemen Kokoomusnuorten taloudenhoitajana ja Rovaniemen sivistyslautakunnan varajäsenenä.

– On erityisen hienoa päästä tukemaan lappilaista ehdokasta Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen. Evilla omaa monipuolista kokemusta niin järjestö- kuin vaalityöstäkin, jota liittohallituksen jäseniltä vaaditaan, toteaa Lapin Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Joni Määttä.

– Liittohallituksen jäsenenä haluan olla antamassa oman panokseni liiton tavoiteohjelmatyöhön sekä kehittää piirijärjestöjen ja liiton välistä yhteistyötä entisestään. Myös erityisesti valtakunnallisen tapahtumatuotannon kehittäminen on lähellä sydäntäni, kommentoi Lumme.

Lumme on toiminut Kokoomusnuorissa sekä piiri- että paikallistasolla jo pidemmän aikaa. Ennen puheenjohtajuuttaan hän toimi Lapin Kokoomusnuorten taloudenhoitajana ja aktiivisena tapahtumatiimin jäsenenä. Paikallisyhdistyksessään Rovaniemen Kokoomusnuorissa Evilla on toiminut taloudenhoitajan tehtävää. Lisäksi hän omaa työkokemusta kokoomuksen puolueyhteisöstä.

– On helppo lähteä tukemaan Evillaa liittohallitukseen kaikkien hänen näyttöjensä valossa. Evilla on toiminut pitkään ja aktiivisesti Kokoomuksen Nuorten Liitossa, sekä ollut aina yhteistyökykyinen muiden piirien kanssa. Helsingin Kokoomusnuoret tukee Evillaa liittohallitukseen, sillä koemme hänellä olevan annettavaa Kokoomusnuorille, Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Tella Soini toteaa.

– Kiitän suuresti sekä Helsingin Kokoomusnuoria että kotipiiriäni Lappia saamastani tuesta. Olen saanut Kokoomusnuorilta paljon. Nyt haluan omalla työpanoksellani päästä antamaan liitolle takaisin kaiken saamani, olen valmis tekemään entistä enemmän töitä Kokoomusnuorten eteen. Toivonkin saavani liittokokoukselta luottamuksen tähän tärkeään tehtävään, Lumme päättää.

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous järjestetään Seinäjoella 5.-7.11. Liittokokouksessa valitaan liitolle uusi puheenjohtajisto ja kymmenen liittohallituksen jäsentä.

Lisätietoja:

Lumme Evilla

Lumme Evilla

Liittohallituksen jäsen

evilla.lumme@gmail.com

+358 407 045 676

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008

Määttä Joni

Määttä Joni

Liittohallituksen jäsen

joni.maatta@kemi.fi

+358 45 133 3556