Lapin Kokoomusnuoret tukee Ida Leinoa Kokoomusnuorten seuraavaksi puheenjohtajaksi

Tiedote

Lapin Kokoomusnuoret tukee pirkanmaalaista Ida Leinoa Kokoomuksen Nuorten Liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi. Leino on tällä hetkellä Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsen. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri ja työskentelee opettajana.

– Lapin Kokoomusnuoret tukee Ida Leinoa suurella lämmöllä liiton seuraavaksi puheenjohtajaksi. Leinolta löytyy vahvaa ja monipuolista poliittista osaamista, jota liiton puheenjohtajalta vaaditaan. Hän on myös osoittanut taitonsa kampanjoinnissa ja vaalityössä. Uskomme että Idan johdolla Kokoomusnuorilla on parhaat edellytykset menestyä tulevissa vaaleissa, kertoo Lapin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Evilla Lumme.

– Tuemme Idaa, koska tarvitsemme puheenjohtajaksi poliittisen moniosaajan, joka tuntee liiton toimintaympäristönä ja kykenee johtamaan Kokoomusnuoria entistä yhtenäisemmäksi joukkueeksi, aivan Etelä-Suomesta tänne pohjoiseen saakka. Ida Leinon pitkä kokemus ja tuntemus Kokoomuksen Nuorten Liitosta tulee olemaan eduksi koko liitolle. Entisenä liiton työntekijänä hän tiedostaa piirien erilaisuuden sekä ominaisuudet ja pystyy puheenjohtajana korostamaan jokaisen piirin ainutlaatuisuutta, joka on edullista varsinkin meille täällä Lapissa, Lapin Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Joni Määttä korostaa.  

Kokoomusnuorten seuraava puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudelle 5.–7. marraskuuta järjestettävässä liittokokouksessa Seinäjoella.

Lisätietoja:

Lumme Evilla

Lumme Evilla

Liittohallituksen jäsen

evilla.lumme@gmail.com

+358 407 045 676

Määttä Joni

Määttä Joni

Lapin Kokoomusnuorten puheenjohtaja

joni.maatta@kemi.fi

+358 45 133 3556

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen