Make Turku Capital Again –verkkokauppa suljettu

Tiedote

Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret ja Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö pyytävät anteeksi tuotemallistoaan, joka oli sekoitettavissa turkulaiseen vaatebrändiin. Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestö aikoo jatkossakin ajaa positiivista kaupunkibrändiä, mutta he eivät aio myydä ulkoisesti tuotteita, jotka sisältävät sloganeita, joita voisi sekoittaa toiseen brändiin.

Nuorisojärjestö on tehnyt olemassaolonsa aikana lukuisia kannanottoja pääkaupunkistatuksen palauttamisesta Turulle. Kannanottojen tarkoitus on ollut vahvistaa positiivista kaupunkikuvaa Turusta. 

 Pyydämme anteeksi. Tarkoituksemme oli vahvistaa myönteistä kuvaa Turusta. Nostamme käden pystyyn virheen merkiksi, sillä positiiviseen kaupunkikuvaan eivät kuulu sekoitetettavissa olevat brändit tai elinkeinoharjoittajan toiminnan hankaloittaminen. Verkkokaupalla ei ole tehty voittoa, eikä sitä tulla myöskään jatkamaan ”, Kokoomuksen Nuorten Turun Aluejärjestön puheenjohtaja Aino Kovalainen taustoittaa.

Lisätietoja:

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Kokoomusnuorten 1. varapuheenjohtaja

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 50 047 0440

Kovalainen Aino

Kovalainen Aino

aino.kovalainen@hotmail.com

+358 44 975 5261