Toni Pakarinen ehdolla jatkokaudelle Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallitukseen

Tiedote

Helsingin Kokoomusnuoret tukee lämmöllä Toni Pakarista jatkokaudelle liittohallitukseen. Pakarinen on 23-vuotias eduskunta-avustaja, valtiotieteiden kandidaatti ja taloustieteen opiskelija Helsingistä.

Pakarinen vaikuttaa Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksen lisäksi muun muassa Varusmiesliiton liittohallituksessa, Hankenin edustajistossa sekä Kokoomuksen puoluevaltuuston varajäsenenä.

– Toni on osoittanut liittohallituksessa esimerkillistä motivaatiota liiton toiminnan kehittämisessä sekä jäsenistön äänen kuuntelemisessa. Liittohallituksessa Toni on oikea henkilö tuomaan esille laajaa talousasioiden ja yhteiskunnallisen ajattelun osaamistaan sekä vankkaa kokemustaan poliittisesta viestinnästä, piirin puheenjohtaja Tella Soini kommentoi Pakarisen ehdokkuutta.

Pakarinen haluaa liittohallituksessa rakentaa liitosta yhteiskunnallisesti merkittävää, mutta samalla entistäkin helpommin lähestyttävää poliittista yhteisöä, johon jokainen kokoomushenkinen nuori on tervetullut mukaan vaikuttamaan. Erityisen tärkeää Pakariselle on nostaa Kokoomusnuorten omia ratkaisuja sekä tavoiteohjelman hyviä kirjauksia laajempaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.

– Liittohallitusvuosi on opettanut minulle paljon kokoomuslaisen politiikan tekemisestä, liiton moninaisuudesta sekä yhteisestä visiosta, jota kohti kokoomuksessa kuljetaan. Täten haen jatkokautta kantaa kunnialla vastuuta liittomme tulevaisuudesta. Tuon tähän yhteisen tulevaisuuden rakentamiseen yhteistyökykyä, uutteraa osallistumista sekä itsensä likoon laittamista, Pakarinen linjaa.

Helsingin piiri päätti tukea Pakarista liittohallitukseen tänään 1.10. kokouksessaan.

– Kiitän Helsingin Kokoomusnuorten piirihallitusta tuesta jatkokaudelle tähän tärkeään tehtävään. Toivon, että saan liittokokoukselta luottamuksen jatkaa liittomme tulevaisuuden rakentamista, Pakarinen kommentoi ehdokkuuttaan.

Helsingin Kokoomusnuoret tukee Pakarisen lisäksi aiemmin nimettyä Maria Mialaa Kokoomusnuorten varapuheenjohtajaksi. Liittokokouksessa Kokoomusnuorille valitaan uusi liittohallitus vuodelle 2022 sekä puheenjohtajisto vuosille 2022-2023. Lisäksi liittokokous päättää vuoden 2022 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Kokoomusnuorten liittokokous järjestetään 5.-7.11. Seinäjoella.

Lisätietoja:

Pakarinen Toni

Pakarinen Toni

Liittohallituksen jäsen, NUU:n puheenjohtaja

toni.pakarinen@helsinki.fi

+358458730889

Soini Tella

Soini Tella

Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2021-2022

tella.soini@gmail.com

+358 45 231 8008