Uudenmaan Kokoomusnuoret tukevat Hermanni Sankeloa uudeksi puheenjohtajaksi

Tiedote

Uudenmaan kokoomusnuoret ovat päättäneet yksimielisesti tukea vaasalaisen Hermanni Sankelon valintaa kokoomusnuorten puheenjohtajaksi.

Espoolainen piirin puheenjohtaja Emma Holsti kertoo ratkaisun olleen selkeä. Hänen mukaansa Sankelon tekemä työ Kokoomuksen Nuorten Liitossa on ollut laadukasta sekä poliittisella että järjestöllisellä puolella.

”Paras tae kokoomusnuorten menestymiselle tulevaisuudessa on laajasti suomalaisten etuja ajava puheenjohtaja. Sankelo on käytännönläheinen toimija, joka ei epäröi ottaa asioita hoitaakseen, kun sitä tarvitaan”, Holsti sanoo.

Uudenmaan kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Akseli Lehtonen pitää Sankeloa taitavana yhteisymmärryksen rakentajana politiikan monimutkaisissa tilanteissa.

”Kokoomusnuorten puheenjohtajan tulee olla henkilö, joka kykenee mukautumaan nopeasti erilaisiin tilanteisiin. Arvostan Sankelon kykyä kuunnella erilaisia näkemyksiä ja koota niistä ratkaisuja. Samalla hän pitää paineen alla päänsä ja puolustaa tarvittaessa valitsemaansa linjaa”, Lehtonen sanoo.

Sankelo kiittää Uudenmaan kokoomusnuoria saamastaan tuesta.

”On hienoa saada uusmaalaisten täysi tuki. Se antaa viestiä jatkaa kampanjassa eteenpäin”, Sankelo toteaa.

Kokoomusnuoret valitsevat uuden puheenjohtajansa Seinäjoella liittokokouksessa 5.–7. marraskuuta.

Lisätietoja:

Holsti Emma

Holsti Emma

Liittohallituksen jäsen, häirintäyhdyshenkilö valtakunnallisilla tapahtumilla

emma.holsti@gmail.com

+358 40 410 8814

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

akseli796@gmail.com

+358 44 367 9090

Sankelo Hermanni

Sankelo Hermanni

Puheenjohtajaehdokas

hermanni.sankelo@hotmail.com

+358 45 1105 296

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin