Uudenmaan Kokoomusnuoret tukee Mia Laihoa Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Tiedote

Kokoomusnuorten suurin piirijärjestö katsoo kansanedustaja Mia Laihon olevan erinomainen valinta osaksi Kokoomuksen puoluejohtoa.

– Mia on osoittanut vahvaa omistautuneisuutta ja lujaa ammattitaitoa erityisesti sosiaalija terveyspolitiikan saralla. Suomen tulevaisuuden haasteiden pyöriessä yhä enemmän nimenomaan sote-asioiden ympärillä, on luonnollista ja samalla koko puolueen edun mukaista, että myös puoluejohdosta löytyy alan rautainen osaaja. Mialta löytyy taitoa ja tahtoa luotsata varapuheenjohtajan roolissa Kokoomuksesta johtava sote-puolue, Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Akseli Lehtonen toteaa.

Mia Laiho on Kokoomuksen toisen kauden kansanedustaja Uudeltamaalta. Hän toimii myös Länsi-Uudenmaan aluehallituksen puheenjohtajana, sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtajana, Espoon kaupunginhallituksen jäsenenä ja Lastenliiton puheenjohtajana. Laiho on koulutukseltaan lääketieteen tohtori ja hän onkin kansanedustajana nostanut vahvasti esille esimerkiksi nuorten mielenterveyspalvelujen hoitoonpääsyn parantamista terapiatakuun avulla ja lastensuojelun kehittämisen tarvetta.

–  Uudenmaan Kokoomusnuorten tuki lämmittää minua suuresti. Nuorten äitinä myös tiedän, että tuki on aina ansaittava, joten todella arvostan sitä. Nato-kevään jälkeen Kokoomuksen on toden teolla aloitettava valmistautuminen alle vuoden päästä järjestettäviin eduskuntavaaleihin. Sote-asioiden ollessa yhä vahvemmin politiikan keskiössä, koen, että minulla olisi paljon annettavaa Kokoomukselle. Varapuheenjohtajana toimisin tarmokkaasti puolueemme ja isänmaamme menestyksen puolesta, Laiho vakuuttaa.

Varapuheenjohtajiston valinnasta päätetään Kokoomuksen puoluekokouksessa Kalajoella 10.-12.6.2022.

Lisätietoja:

Lehtonen Akseli

Lehtonen Akseli

Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

akseli796@gmail.com

+358 443 679 090