Aleksi Kurki valittiin Kokoomuksen Nuorten liiton liittohallitukseen

Tiedote

TIEDOTE 8.11.2022

 

Kokoomuksen Nuorten liiton 89.liittokokous järjestettiin 4.-6.11. Hämeenlinnassa. Kokouksessa järjestölle valittiin 10 henkilön liittohallitus vuodelle 2023.

 

Pyhtääläinen Aleksi Kurki valittiin Kokoomusnuorten vuoden 2023 liittohallitukseen. Kurki on 19-vuotias ensimmäisen vuoden kauppatieteiden opiskelija. 

 

Kotikunnassaan Pyhtäällä Kurki on ensimmäisen kauden kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen ja Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja. 

 

Tämän vuoden tammikuussa historian ensimmäisissä aluevaaleissa Kurki tuli valituksi Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuutetuksi. Hän on koko Suomen nuorin aluevaltuutettu.

 

Nuoresta iästään huolimatta Kurki on ehtinyt vaikuttaa puolueessa pitkään keräten kokemusta monista luottamustehtävistä. Tällä hetkellä hän on Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja ja Kaakkois-Suomen Kokoomuksen varapuheenjohtaja. Lisäksi hän on Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsen .

 

“Teen kaikkeni, että Kokoomusnuoret on Suomen vetovoimaisin ja houkuttelevin nuorisojärjestö. Se toteutuu vain, kun jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi sellaisena kuin on. Olennaista on, että koko Suomen Kokoomusnuoret -ajatus toteutuu, jotta olemme aidosti vaikutusvaltaisin nuorisojärjestö Hangosta Utsjoelle ja Ilomantsista Vaasaan” Kurki linjaa. 

 

“Olen hyvin kiitollinen saamastani tuesta ja luottamuksesta. Se, että ihmiset luottavat minuun yhteisten asioiden hoitamisessa vetää aina nöyräksi. Lähden suurella innolla kohti päätöksentekoa ja tulevia eduskuntavaaleja. Meillä on kasassa timanttinen porukka, jonka kanssa voi iloisin mielin suunnata tulevaisuuteen.” Kurki päättää. 

Lisätietoja:

Kurki Aleksi

Kurki Aleksi

aleksi.kurki@outlook.com

+358 44 324 8842