Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret: Kovalainen ja Tolvanen jatkokaudelle Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Aino Kovalainen ja Arvi Tolvanen on valittu Kokoomusnuorten liittohallituksen jäseniksi vuodelle 2023 Hämeenlinnassa 4.–6.11.2022 järjestetyssä liittokokouksessa. Kovalainen ja Tolvanen ovat toimineet liittohallituksessa myös vuoden 2022.

Kokoomusnuorten 89. liittokokous on valinnut järjestön liittohallituksen jäseniksi vuodelle 2023 Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten Aino Kovalaisen (25) ja Arvi Tolvasen (27). 

Kokoomuksen Nuorten Liiton 89. liittokokous järjestettiin Hämeenlinnassa 4.–6.11.2022. Liittokokouksessa Kokoomusnuorille valittiin uusi liittohallitus vuodelle 2023 ja päätettiin tavoiteohjelmasta vuosille 2023-2024. Näiden lisäksi liittokokous päätti vuoden 2023 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Liittokokous oli varsinaissuomalaisille menestys, sillä Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten  aloite hyväksyttiin, useita delegaatioon kuuluvien henkilöiden tekemiä muutosesityksiä meni läpi tavoiteohjelmaan ja molemmat liittohallitusehdokkaat tulivat valituksi liittohallitukseen vuodelle 2023.

“Edustimme aktiivisella delegaatiolla piiriämme ja teimme liittokokouksessa sen, mitä pitikin. Liittohallitusvaali oli hyvin tiukka, mutta kääntyi meille parhain päin. Olen todella ylpeä molemmista ehdokkaistamme, jotka ovat toiminnallaan osoittaneet ansaitsevansa luottamuksen jatkokaudelle. Kiitän myös koko delegaatiotamme, jonka avulla Varsinais-Suomi näkyi ja kuului kokouksessa”, Varsinais-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Sauli Seittenranta

”Olen kiitollinen luottamuksesta jatkokaudelle. Ensi vuoden haasteet niin vaalien kuin järjestöllisenkin työn suhteen vaativat aktiivista otetta ja lähden innolla jatkamaan hyvin alkanutta työtä järjestömme kehittämisen eteen”, liittohallitukseen jatkokaudelle valittu Kovalainen kuvailee tunnelmiaan ja suuntaa katsetta tulevaan. 

”Kiitän luottamuksesta jatkokaudelle, työ jatkuu. Varsinais-Suomen Kokoomusnuoret osoitti taas kyvykkyytensä. Ensi vuonna liitolle tärkeintä on saada kokoomusnuorten tavoitteita hallitusohjelmaan ja siinä työssä liittohallitus on avainasemassa”, Tolvanen toteaa tyytyväisenä jatkokaudestaan liittohallituksessa.Lisätietoja:

Kovalainen Aino

Kovalainen Aino

aino.kovalainen@hotmail.com

+358 44 975 5261

Tolvanen Arvi

Tolvanen Arvi

Kokoomusnuorten 1. varapuheenjohtaja

arvi.tolvanen@gmail.com

+358 50 047 0440

Seittenranta Sauli

Seittenranta Sauli

Kokoomuksen eurovaaliehdokas

sauli.seittenranta@gmail.com

+358 40 174 1710