Antti Tuomela Kokoomusnuorten liittohallitukseen äänikuninkaana

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liiton liittokokous käytiin 4.-6.11.2022 Hämeenlinnassa. Kokouksessa valittiin Kokoomusnuorten uusi liittohallitus. Hallitukseen valittiin Pohjanmaan Kokoomusnuorten istuva puheenjohtaja Antti Tuomela Laihialta. Tuomela oli vaalin äänikuningas.

”Kiitän koko Suomen kokoomusnuoria vahvasta tuesta liittohallitukseen. Tulevana vuonna liittohallituksen tärkein tehtävä on tukea Kansallisen Kokoomuksen vaalityötä kohti eduskuntavaalien vaalivoittoa”, Tuomela painottaa.

Tuomelan mukaan kokoomusnuorten on otettava vahva ote Suomen tulevaisuuden suunnannäyttäjänä.

”Kokoomusnuorten työkalupakista löytyy tarvittavat toimet, joilla Suomen talous saadaan kasvuun, velkaantuminen pysäytetään ja kokonaisturvallisuutta vahvistetaan. Tähän työhön tarvitaan nyt aktiivista otetta viemään liiton sanomaa eteenpäin perinteisellä kansankielellä ympäri Suomen. Tässä, jos jossain olen mies paikallaan”, Tuomela päättää.

Lisätietoja:

Tuomela Antti

Tuomela Antti

Liittohallituksen jäsen

antti.tuomela99@gmail.com

+358 50 331 8077