Kokoomusnuoret hakee pääsihteeriä

Tiedote

Kokoomuksen Nuorten Liitto on valtakunnallinen poliittinen nuorisojärjestö. Kokoomusnuoria toimii muun muassa kaupunginvaltuustoissa, aluevaltuustoissa, eduskunnassa ja Euroopan parlamentissa sekä lukuisissa muissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Nämä toimijat tekevät meistä maan vaikutusvaltaisimman poliittisen nuorisojärjestön.

Haemme pääsihteeriä johtamaan liiton operatiivista toimintaa ja vastaamaan henkilöstöstä. Pääsihteeri vastaa siitä, että toiminnassa saavutetaan luottamushenkilöjohdon asettamat tavoitteet ja päämäärät. Pääsihteerin vastuulla on erityisesti liiton talous, hallinto ja järjestötyö. Pääsihteeri toimii liiton henkilöstön esimiehenä ja puheenjohtajan työparina.

Odotamme pääsihteeriltä vahvaa toimeenpano- ja organisointikykyä sekä näkemystä ja intohimoa toimintamme kehittämiseen. Pääsihteerin tulee tuntea ja ymmärtää järjestöorganisaation johtamista sekä taloutta ja hallintoa. Hänellä tulee myös olla edellytykset onnistua kannustavana ja innostavana esimiehenä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokoomuslaista maailmankatsomusta ja kokemusta poliittiselta kentällä työskentelystä. Arvostamme erityisesti poliittisen toiminnan ja Kokoomus-konsernin vahvaa tuntemusta. Tämän lisäksi tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii joustavuutta, esimieskokemusta sekä ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Luemme eduksi soveltuvan korkeakoulututkinnon tai loppuvaiheessa olevat opinnot.

Pääsihteerin tehtävä on sääntöjen nojalla kolmen (3) vuoden määräaikainen. Pääsihteeri työskentelee pääasiallisesti liiton keskustoimistolla Helsingin Töölössä. Työhön liittyy matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Työskentely tapahtuu tiiviissä yhteistyössä liiton luottamushenkilöiden kanssa. Pääsihteerin lähiesimiehenä toimii liiton puheenjohtaja.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo sunnuntaihin 23.4. klo 16.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen ida.leino@kokoomusnuoret.fi. Hakemuksia ei palauteta. Valintaprosessi ja haastattelut toteutetaan 25.4.-10.5.2023. Päätös valittavasta henkilöstä tehdään toukokuussa.

Lisätietoja:

Leino Ida

Leino Ida

Kokoomusnuorten puheenjohtaja

ida.leino@kokoomusnuoret.fi

+358 50 323 5693

Poliittisen valmistelun, viestinnän ja vaikuttamisen johtaminen, edustaminen

Nupponen Konsta

Nupponen Konsta

Hallintosihteeri

konsta.nupponen@kokoomusnuoret.fi

+358 40 096 8274

Piirien asiakirja- ja taloushallinnollinen seuranta ja raportointi sekä hallinnollinen neuvonta