Kohti sivistyksen kehtoa -pamfletti on julkaistu!

Tiedote

Kokoomusnuorten Kohti sivistyksen kehtoa -pamfletti on Kokoomusnuorten sivistyspoliittisen verkoston valmistelema julkaisu, joka herättelee lukijaa ajattelemaan sivistyspolitiikan teemoja ja samalla rohkaisee sivistyspoliittiseen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Kohti sivistyksen kehtoa -pamfletissa kaksitoista eri taustoista tulevaa sivistyspolitiikan osaajaa pääsevät ääneen. Pamfletin kokoaja, verkoston puheenjohtaja Siiri Turunen, toivoo innokkaasti, että tämä pamfletti synnyttää vilkasta yhteiskunnallista keskustelua ja ennen kaikkea tuo esiin innovatiivisia näkökulmia suomalaiseen sivistyspolitiikkaan.

”Sivistyspolitiikka ei ole ainoastaan hallituksen vastuulla, vaan se on koko yhteiskunnan yhteinen tehtävä. Tämä pamfletti tarjoaa äänen monille eri näkökulmille, ja toivon, että se herättää keskustelua ja yhteistyötä kaikkien niiden keskuudessa, jotka välittävät suomalaisten osaamisesta, kasvatuksesta ja koulutuksesta sekä liikunnasta tulevaisuudessa”, Turunen toteaa.

”Kokoomusnuoret ovat ylpeitä sivistyspolitiikan verkoston valmistelemasta Kohti sivistyksen kehtoa -pamfletista ja sen tuomasta arvokkaasta panoksesta suomalaiseen sivistyspolitiikkaan. Tämä julkaisu kuvastaa sitoutumistamme laadukkaaseen koulutukseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun. Toivomme, että pamfletti inspiroi nuoria aktiivisiksi toimijoiksi ja yhteiskunnan rakentajiksi”, kommentoi Kokoomusnuorten puheenjohtaja Ida Leino.

Pamfletti pitää sisällään kirjoituksia Kokoomuksen sivistyspolitiikan verkoston puheenjohtaja Viliina Välimäeltä, liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri  Sandra Bergqvistiltä, Etu-Töölön lukion yrittäjyysopettajilta Henna Perätalolta, Jenni Kortelta ja Sami Laurilta, Kokoomusnuorten sivistyspolitiikan verkoston johtoryhmän jäseniltä Harri Heikkilältä ja Katariina Moilaselta, Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Maria Mialalta, Kokoomusnuorten liittohallituksen jäseneltä Emma Holstilta, kasvatustieteen ylioppilaalta Nea Tarvaiselta sekä tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multalalta.

 

Linkit:

Lue Kohti sivistyksen kehtoa -pamfletti tästä!

TUTUSTU KOKOOMUSNUORTEN MUIHIN PAMFLETTEIHIN TÄSTÄ!

Lisätietoja:

Turunen Siiri

Turunen Siiri

Kokoomusnuorten Turun aluejärjestön varapuheenjohtaja, sivistyspolitiikan verkoston puheenjohtaja

siiri.turunen@turku.fi

+358 40 0363108