Pohjanmaan Kokoomusnuoret tukevat Antti Tuomelaa jatkokaudelle Kokoomusnuorten liittohallitukseen

Tiedote

Pohjanmaan Kokoomusnuoret asettavat Antti Tuomelan ehdolle Kokoomusnuorten liittohallitukseen. 24-vuotias Tuomela toimii tällä hetkellä ensimmäistä kauttaan liittohallituksessa ja hakee nyt työlleen jatkokautta.

“Antin vahvaa osaamista tarvitaan jatkossakin liitossa. Vahva kunta- ja sotepolitiikan osaaminen on asia, jossa meillä olisi liittona vieläkin enemmän annettavaa. Lisäksi Antin monipuolinen poliittinen kokemus ja vastuulliset luottamustehtävät jo nuorella iällä puhuvat sen puolesta, että tässä olisi tähän tehtävään juuri oikea mies”, toteaa Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja Frans Koivula.

Antti Tuomela kiittää Koivulaa ja kotipiiriä saamastaan tuesta. Hän näkee tulevan vuoden olevan Kokoomusnuorille historiallisen tärkeä, kun liitto valmistautuu edessä oleviin alue- ja kuntavaaleihin.

”Suomalainen yhteiskunta on nyt sellaisessa tilanteessa, jossa Kokoomusnuorilla on tuhannen taalan paikka olla johtava oikeistolainen suunnannäyttäjä. Pohjatyö tehdään alue- ja paikallistasolla. Kokoomusnuorten on valmisteltava uskottava korjaussarja jatkuvasti paisuvan julkisen hallinnon kuntoon laittamiseksi”, paaluttaa Tuomela.

Kokoomusnuorten liittokokous järjestetään Tampereella 3.-5.11., jolloin valinta ensi vuoden liittohallituksesta tehdään.

Lisätietoja:

Koivula Frans

Koivula Frans

Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja

franskoivula@gmail.com

+358 45 310 8731