Kokoomusnuorten veropoliittinen pamfletti julkaistu – ”Vähän parempaa veropolitiikkaa”

Tiedote

Kokoomusnuorten Talvipäivillä 18.-19.1.2020 Tampereella julkaistiin Kokoomusnuorten talouspoliittisen verkoston tuottama pamfletti, jossa ruoditaan Marinin hallitusohjelmaan kirjattuja toimia verotuksen näkökulmasta.

Hallitusohjelmaan kirjatut tavoitteet kuten 75% työllisyysaste ja julkisen talouden tasapainottaminen vuoteen 2023 mennessä ovat hyviä tavoitteita, mutta toimenpiteiden osalta näiden saavuttaminen tuntuu ainakin tällä hetkellä utopistiselta.

Pamfletin on koonnut Kokoomusnuorten talouspolitiikan verkoston puheenjohtajana vuonna 2019 toiminut Veera Hellman.

“Pamfletin kirjoittaminen oli antoisaa ja opettavaista. Saimme tiivistettyä kokoomusnuorten näkemyksiä työn ja yrittäjyyden verotuksesta, kulutus- ja haittaverotuksesta sekä tietenkin tulevaisuuden verotuksesta.”, sanoo talouspolitiikan verkoston puheenjohtajana toiminut Veera Hellman.

“Hyvän porukan aikaansaannokset ovat nyt painettu kansiin ja tämä kertoo siitä, miten paljon kokoomusnuorten keskuudesta löytyy kovaa osaamista talouspolitiikan saralla”, Hellman lisää.

LUE PAMFLETTI TÄSTÄ!

Lue muita Kokoomusnuorten julkaisuja täältä

Lisätietoja:

Hellman Veera

Hellman Veera

President of the Nordic Young Conservative Union (NUU)

+358 50 385 8229

Me uskomme, että jokainen nuori on kiinnostunut omasta tulevaisuudestaan. Olemme varmoja siitä, että myös sinulla on omia päämääriä ja sanasi sanottavana itseäsi koskeviin päätöksiin.

Liity Kokoomusnuoriin