Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tukee Petteri Orpon jatkoa puolueen puheenjohtajana, Antti Häkkäsen jatkoa puolueen varapuheenjohtajana ja Heikki Auton jatkoa puoluevaltuuston puheenjohtajana

Kannanotto Tiedote

Kokoomuksen puoluekokous pidetään tulevana viikonloppuna 14.–16.6.2024 Tampereella. Kokouksessa valitaan puolueen puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtajaa sekä puoluevaltuuston puheenjohtaja.

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret tukee vahvasti Petteri Orpon jatkoa puolueen puheenjohtajana ja Antti Häkkäsen jatkoa puolueen varapuheenjohtajana.

”Petteri Orpo on osoittanut vahvaa johtajuutta todella kovan paineen alla sekä voimakkaasti sitoutunut kokoomuksen arvoihin. Antti Häkkänen taas on tuonut Kokoomukseen paljon raikkaita ajatuksia sekä on toiminut loistokkaasti puolustusministerinä viime eduskuntavaalien jälkeen. Tuemme lämpimästi molempien jatkoa puolueen johdossa”, toteaa Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Viljari Rankka.

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret on vahvasti myös puoluevaltuuston puheenjohtaja Heikki Auton jatkokauden kannalla.

”Heikki Autto on osoittanut puoluevaltuuston puheenjohtajana kykynsä viedä kentän ääntä tarkoituksenmukaisesti ja tehokkaasti eteenpäin. Heikin johtamat kokoukset ovat antoisia ja miellyttäviä, mitkä ovat törkeitä asioita päätöksentekoilmapiirin kannalta. Olen vakuuttunut, että Heikki on erinomainen valinta myös tälle kaudelle”, sanoo puoluevaltuuston jäsen, Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten taloudenhoitaja Aleksi Kurki.

Kaakkois-Suomen Kokoomus esittää Kurkea jatkokaudelle puoluevaltuustoon. Päätös tehdään viikonloppuna puoluekokouksessa.

Lisätietoja:

Rankka Viljari

Rankka Viljari

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja

0403504212