SDP:n yritysvihamielisyys pilasi kuntauudistuksen

Kannanotto

Kokoomuksen Nuorten Liitto pitää erittäin vaarallisena SDP:n valitsemaa yritysvihamielistä vaalikampanjaa. Kokoomusnuorten mukaan SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman ovat viikolla todenneet moneen otteeseen SDP:n vastustavan yritysten mukanaoloa kuntien palvelutuotannossa ja lietsoneet kuntiin yritystoiminnan vastaista henkeä.

”Demarille yrittäjä ei olekaan tavallinen perheen isä, naapuri tai arvostettu työpaikkojen luoja. Urpilainen näkee yrittäjän mörkönä, josta ei ole kuin haittaa. SDP tekee vastenmielistä paluutta vanhakantaiseen sosialismiin”, Kokoomuksen Nuorten Liiton puheenjohtaja Antti Häkkänen harmittelee.

Kokoomusnuorten mielestä SDP pilasi koko kuntauudistuksen tällä yritysvastaisella kampanjallaan. Häkkänen sanoo, että kuntapalvelut voidaan rahojen vähentyessä turvata vain, jos kuntapäättäjät saavat avoimesti valita laadukkaimmat ja edullisimmat palvelut kuntalaisille.

”SDP pilaa koko kuntauudistuksen tällä yritysvastaisuudellaan. Kuka luottaa sellaiseen puolueeseen joka omaan ideologiaansa vedoten sanoo, että kuntalaisille ei saa valita laadukkainta ja edullisinta palvelua? Urpilaisen sokea vasemmistolaisuus vain heikentää palveluja ja vie kuntatalouden kuralle”, Häkkänen lataa.

Lisätietoja:

Antti Häkkänen
puheenjohtaja
Kokoomuksen Nuorten Liitto
040 7057 134

Kommentti artikkeliin “SDP:n yritysvihamielisyys pilasi kuntauudistuksen
  1. Kyllä sanoo:

    Useimmiten vain se ”yrittäjä” esim. terveydenhuolto- tai vanhuspalveluita yksityistettäessä ei ole mikään tavallinen, rehellinen yrittäjä naapurista, vaan suuren sijoitusyhtiön renki. Sijoitusyhtiön tavoite ei ole luoda hyvinvointia, vaan tehdä omistajille ja johtokunnalle rahaa. Karsimalla byrokratiaa ja uudistamalla julkisten palveluiden rakennetta voidaan huomattavasti lisätä julkisen tehokkuutta, eikä yksityistä sektoria tarvita mihinkään ihmisten peruspalveluiden turvaamiseksi.

Ota kantaa