Jukka Kopra Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Kannanotto

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret on päättänyt tukea kansanedustaja Jukka Kopraa Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Piirijärjestö katsoo, että Kopra on yrittäjämyönteisenä ja asioihin faktat edellä paneutuvana poliitikkona paras vaihtoehto puolueen varapuheenjohtajaksi.

– Jukka on jämpti ja suoraselkäinen totuuspoliitikko, jollaisia ei ole koskaan liikaa. Neljän lapsen isänä ja yrittäjänä Jukalta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa elämänkokemusta, Kaakkois-Suomen Kokoomusnuorten puheenjohtaja Matti Lindholm sanoo.

– Olen nuori yrittäjä itsekin, ja arvostan Jukan työtä työllisyyden, yrittäjyyden ja nuorison puolestapuhujana korkealle. Nämä teemat ovat tärkeitä kaikille kokoomuslaisille, Lindholm jatkaa.

Kopra on lappeenrantalainen ensimmäisen kauden kansanedustaja ja pitkän linjan yrittäjä. Kopra liittyi Kokoomukseen ja Lappeenrannan Kokoomusnuoriin jo 15-vuotiaana.

– Jukan suhde kokoomusnuoriin on aina ollut myönteinen ja kannustava. Hän itsekin entisenä kokoomusnuorena ymmärtää Kokoomuksen Nuorten Liiton merkityksen puolueperheessä ja tärkeyden kokoomuspolulla.

Kokoomuksen puoluekokous valitsee uuden puheenjohtajan, kolme varapuheenjohtajaa sekä puoluevaltuuston puheenjohtajan tulevana viikonloppuna Lahdessa.

Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret on yksi Kokoomuksen Nuorten Liiton 12 piirijärjestöstä.

Lisätietoja:
Matti Lindholm
puheenjohtaja
Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret ry
matti@gwe.fi
+358 40 848 6252

Ota kantaa