Kokoomusnuoret: Rivit suoriksi holhousta vastaan, hallituspuolueet!

Kannanotto

Keskustan kansanedustaja Pekka Puskan uutisoitiin eilen keräävän eduskunnassa nimilistaa hallituksen alkoholiuudistuksia vastaan. Puskan mukaan hankkeen on laittanut alulle joukko keskustan kansanedustajia.

“Hallituksessa sovitun asian noudattaminen ei ole hallituspuolueiden edustajille omantunnon kysymys. Mihin enää tarvitaan oppositiota, kun hallituspuolueilla on tällaisia edustajia”, Kokoomusnuorten puheenjohtaja Daniel Sazonov jyrähtää.

Hallituksen esitys alkoholilain uudistukseksi sisältää useita myös Kokoomusnuorten pitkään ajamia keinoja, jotka lisäävät yksilönvapautta, auttavat vähentämään alkoholituontia ja virkistävät ravintola-alan liiketoimintaa.

“Hallituspuolueiden yhdessä sopimat alkoholilain uudistukset ovat keskeinen osa hallituksen norminpurkutalkoita. Muutos on askel kohti vapaampaa ja ihmiseen luottavaa yhteiskuntaa. Se myös hillitsee Viron järjetöntä viinarallia ja tuo verorahoja ja taloudellista toimeliaisuutta Suomeen”, Sazonov toteaa.

“Hallituspuolueiden – erityisesti keskustan – johdon on saatava rivinsä suoriksi hallituksen yhdessä sopimissa tärkeissä uudistuksissa. Jos hallituspuolueiden edustajat pääsevät sooloilemaan jokaisessa yksittäisessä itselle epämieluisassa päätöksessä, eduskunnassa ei pian saada yhtään päätöstä aikaan”, Sazonov päättää.

Lisätietoja:
Daniel Sazonov, Kokoomusnuorten puheenjohtaja
puh. 045-129 6812

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.